Visit site

Related Pins

Op deze plaat worden bekende contexten gezet bij de maten. Maar er staat ook op +0 en -0. Hoe belangrijk is precies taalgebruik in de wiskundeles eigenlijk? We weten wat er bedoelt wordt, maar is dat ook voor leerlingen zo?

Wat kan ik doen bij problemen? Laat kinderen zelf kiezen in deze roos welke oplossing zij het meest geschikt vinden.

Times tables, free printable. MOONmade : Tafeltjes poster

Conflicten oplossen - deze moet zeker op de speelplaats gehangen worden!

sociaal emotionele ontwikkeling (leefstijl, goed voor mekaar)

Gratis complimenten voor jezelf of een klasgenoot!

Let op je spelling. Lees altijd je teksten na en laat ze bij voorkeur nog door iemand anders nalezen.

Bp trefbal Wie? - minimaal 10 per vak! Wat heb je nodig? - Pionnen, een zachte bal, twee baskets, één hoepel en een lintje Waar? -In de gymzaal De spelregels 1. Je verdeelt je klas in twee teams en elk team gaat in een vak staan. 2. Per kind mag je twee keer in de basket gooien. 3. Je mag

Perfect om iedere dag even tussendoor te doen! Aan het einde van elk schooljaar 200 nieuwe woorden toegevoegd aan de woordenschat van je kids!

Complimentenbingo. Geef het kind de bingokaart. Als het kind een compliment krijgt dat op deze kaart staat, mag hij deze aankruisen. Wie in de klas heeft als eerste zijn kaart vol? Zowel de leerkracht als de kinderen mogen complimenten geven.

Laat de kinderen een kubieke meter bouwen (gebruik bordlinialen), puzzel hierin kubieke decimeters. Zo wordt duidelijk zichtbaar hoe er 1000 decimeters3 in een meter3 passen. Tip: zet de kinderen op de foto IN de m3 Gemaakt met L-profielen! (Door Rowanpu)

Bloemenkaarten voor het stempelen of klappen van de bloemen namen.