Pinterest • The world’s catalog of ideas

ioSafe - a practically indestructable external harddrive, water and fire proof. Comp is getting full... This would be nice. Lots of docs.

from Mental Floss

Edible Water Bottle Could Change Hydration Forever

Tani ujin mund edhe ta hani [video] Mund të duket krejt paradoksale por që një grup shkencëtarësh kanë arritur të prodhojnë një formë tjetër të përdorimit të ujit. Ata e kanë quajtur këtë zbulim Ooho! pasthirrmë që sipas tyre lëshohet pasi të pish ujë transmeton 1Fakt. Ky grup i përbërë nga shkencëtarë të projektit Skipping Rocks Lab për të evituar përdorimin e shisheve të plastikës ata kanë prodhuar një ambalazh ndryshe të ujit që duket si cistë e mbushur me ujë dhe e prodhuar me nga material i fortë higjienik dhe shumë më i degradueshëm në natyrë. Ajo që ka bërë të gjithë të çuditen është se si mund të hahet dhe këtë mund ta shihni në videon e mëposhtme. Fakt Fakte

from TechCrunch

Xiaomi Outs A New 48-Inch Smart TV Set And — Surprise — A Water Purifier

Xiaomi Outs A New 48-Inch Smart TV Set And — Surprise — A Water Purifier | TechCrunch

from TrendHunter.com

100 Examples of Transparent Design

$250 for a three hour jetpack ride! it uses water and is tethered to a pump on a jetski someone in driving for you. but it still can go 25mph and you can go 33ft in the air! ahh so cool!

from Mashable

Amazon Fire TV vs. Apple TV vs. Roku 3 vs. Chromecast

from A Designer Life

Awesome Products: A stair slide that converts your staircase into a slippery dip

Need this in my house! A stair slide that converts your staircase into a slippery dip! #product_design

from PCMAG

Equipment for High-Tech Camping

The SteriPEN Classic UV Water Purifier featured in PCMag.com's "Equipment for High-Tech Camping"