Discover and save creative ideas
  More from this board

  Dinstane pečurke sa kremastom palentom

  Pita od šljiva

  Klasičan pečeni čiz kejk

  MEZZE

  Vikend meni #63

  Predjela i drugi slani Mezzetluci: Kašičice sa sirom, kruškama & medom, Sveže ostrige sa minjonet sosom, Brioši punjeni pečurkama, Bruskete sa šunkom, paprikom & kamemberom, Posne slane rolnice, Kuglice od kozijeg sira sa začinskim biljem, Aromatični puteri na 4 načina, Bakine pletenice i Praline od kukuruznog brašna punjene ljutom kobasicom. mezze.rs/... str. 12-31.

  Čokoladni puding od starog hleba

  Kuglice od kozijeg sira sa začinskim biljem

  Ćufte od povrća

  Vikend meni #60

  Vikend meni #61

  mezze.rs/april-2015/

  Nova tema za recept čitaoca! mezze.rs/...

  Hladna čorba od jogurta

  Vikend meni #43

  Sačuvajte sezonu u aromatičnom likeru od Viljamovki! mezze.rs/... str. 68-70.

  Kombinacija meksičke i kuhinje karakteristične za američku državu Teksas izrodila je čuveni Tex-Mex. Osam recepata u aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 50-67.

  Kako da na novi, ukusniji i uzbudljiviji način iskoristite ostatke starog hleba. U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 92-105.

  Ražani krekeri sa namazom od cvekle

  Knedle sa šljivama

  Panzanella

  Salata sa prosom, šampinjonima i šargarepom

  Jutra su lepša uz smuti! mezze.rs/... str. 97-105. Kombinacije: malina+mango, čokolada+banana, maline+kajsije+kokos mleko i kivi.

  Dva skrivena kutka u Rimu i dva predivna autentična recepta iz trattorie ZOC: Njoke sa pečurkama i karijem u sosu od suvih vrganja i Kroketi od hleba i blitve. mezze.rs/... str. 60-73.

  U jeku sezone, izuzetno lagane, tikvice su jedna od najboljih namirnica koju možete koristiti tokom leta. Od klasičnih pohovanih tikvica, do jednostavnih pasti i krem čorbica, možete ih kombinovati u gotovo bilo kom receptu. Mi vam donosimo tri ukusne i zanimljive ideje: Gratin sa tikvicama i sirom, Polpete od tikvica i Hlepčić sa tikvicama i maslinama. mezze.rs/... str. 28-32.