Discover and save creative ideas

    More to explore:


    Inverted Warehouse-Townhouse / Dean-Wolf Architects

    3y Saved to Arkintegral
    • Philippe Choplin

      Interior design | decoration | home decor | core-ten |Inverted Warehouse Townhouse renovation in TriBeCa by Dean Wolf Architects

    • Ordiri

      The Inverted Warehouse Townhouse is a spectacular addition and renovation by Dean Wolf Architects of a TriBeCa, New York loft building

    • Nicole Gerber

      This dynamic space located in Tribeca. The Inverted Warehouse Townhouse has received numerous U.S. awards. It is the creation of Dean-Wolf Architects of New York, where architect Charles Wolf and designer Eunjeong Seong were in charge of the project.

    • Kay Smith Quinn

      Inverted Warehouse Townhouse - New York designed by Dean-Wolf Architects | via | #Architecture #InteriorDesign #DeanWolf #Architects |

    • Kimberly Ho

      exposed brick, super high ceilings, open space, light galore. I love this: dean-wolf architects - new york inverted warehouse townhouse

    • Prasangi Unantenne

      Swoon - dream place! Inverted Warehouse Townhouse - New York

    • Jesca Pilar

      The Inverted Warehouse townhouse received the Best Residential Renovation / Redevelopment Americas Property Award in 2011. Designed by Dean / Wolf Architects, this New York City townhouse is stunning. The Inverted Warehouse Townhouse is an addition and renovation of a Tribeca loft building. Conceived as an excavation of dissipating energy, three double story volumes are voided from the center of the building. Into this space are hung self structuring corten steel panels which are layered, shingle-style. The layering of the shingles allows for frameless burgundy wall art glass to float down through the walls. The downward dissipation culuminates in the double story book shelves which hang into the children’s playroom. Countering the downward hanging of spaces is a courtyard layer of silicone glazed glass which delicately lifts to the skyline. POPULAR RECENT TAGS Glass Igloo Gives Fantastic View of Northern Lights Eames Lounge Chair by Herman Miller The Brain by Olson Kundig Architects A Wall That Plays Music When It Rains 8 Most Colorful Cities on Earth LIKE ENPUNDIT AND HAVE GREAT DESIGN DELIVERED AUTOMATICALLY TO YOUR FACEBOOK PAGE  COPYRIGHT © ENPUNDIT | ABOUT CONTACT PRIVACY

    People also love

    Inverted Warehouse-Townhouse / Dean-Wolf Architects

    Inverted Warehouse-Townhouse / Dean-Wolf Architects

    Merryn Road 40ª / Aamer Architects

    Sri Lanka, September 2011. Lunuganga Estate was the country home of the renowned Sri Lankan architect Geoffrey Bawa.the garden at the Lunuganga estate was his first muse and experimental laboratory for new ideas. Geoffrey Bawa was Sri Lanka 's most influential and prolific architect and South Asia 's leading guru of tropical architecture. An oeuvre spanning almost 50 years encompassed a wide range of work, mostly in south-west Sri Lanka . Bawa has also built in other countries including India ,

    House with Court / K+S Architects

    Kamppi Chapel of Silence by K2S Architects :: This small wooden chapel introduces a place for silence and peace in in one of Finland’s most lively urban spaces.

    love these trees and love these shutters!

    Moroccan courtyard -- I love these Mediterranean inspired walled gardens. There's nothing like it for privacy and serenity.

    Hammond Castle - Gloucester

    BIG IDEAS FOR SMALL PLACES HERE (multifunctional furniture): www.natural-...

    Santa Fe Photograph - love courtyards; you don't know they are there and all of a sudden you open a door....

    moroccan courtyard

    Mexican Home Design with Unique Blend of Modern and Traditional Culture


    Wardrobe is made up of connected hexagonal wooden blocks, the units hang on your wall and when you need a place to hang your coat, scarf, or hat, you simply rotate one or more of the blocks to unveil a notch.

    Interesting stairs

    Staircase And House Details ✽We❤This!✽

    Roots of the Future – Country House in Calaf – Barcelona, project by Susanna Cots