Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Om Ook, Ook Hier, and more!

Alpe d’HuKids is een speciaal evenement in Nederland op 5 juni 2013. Kinderen van vele basisscholen, sportclubs en buitenschoolse opvang (BSO) gaan samen die dag fietsen of lopen om ook hier in Nederland geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het is echt een evenement “van kinderen, voor kinderen”, want het sponsorgeld gaat naar een speciaal fonds voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om met minimaal 660 basisscholen 1.6 miljoen euro op te halen.

BEGELEIDE AFDALING VANUIT ALPE DHUEZ VOOR DE EERSTE START Deelnemers die boven op de berg overnachten en s morgensvroeg met de fiets naar beneden willen, krijgen de gelegenheid om op zowel woensdag 5 juni als donderdag 6 juni onder begeleiding van motards gezamenlijk met aangepaste snelheid af te dalen van Alpe dHuez naar Bourg dOisans. Het verzamelpunt voor deze begeleide afdaling is het finishplein bij het Palais des Sports.

Ben jij een echt social (media) dier? En heb jij een Alpe d’HuZes hart? En zou je het leuk vinden om de dialoog aan te gaan met fans en volgers van Alpe d’HuZes op bijvoorbeeld Twitter en Facebook? Dan hebben wij een geweldige en vooral leuke uitdaging voor je! Het Alpe d’HuZes Social Media Team is namelijk op zoek naar mensen die het team willen versterken.

Helpende handen gezocht! Alpe d'HuZes is voor tijdens de koersweek op zoek naar stoere brandweer mannen en vrouwen? Wie o wie?

Mooie foto van het uitzicht op de Alpe d'Huez tijdens Alpe d'HuZes!!! www.opgevenisgeenoptie.nl

Bestel nu online je buskaartje(s) voor 5 + 6 juni

Een bijzonder aandenken aan Alpe d'HuZes 2013

Deze foto van Frank Lodder is het beeld van alle online media van Alpe d'HuZes 2013 en prijkt natuurlijk ook op de poster voor Alpe d'HuZes 2013. Zie ook: www.opgevenisgeenoptie.nl/promotiemateriaal