Log in
Home Categories
  Visit site
  • Jessica Marx

   Pumpkins carved with a drill! Halloween - Halloween! - Halloween Decor - Halloween ideas - pumkin indoor outdoor decor - #halloween #pumpkins #halloweendecor

  • DIY Ready | Projects + Crafts

   Pumpkin Carving Ideas and Decorating! Drill Carved Pumpkin

  • Gina Harris

   Pumpkins carved with a drill - Fall - Autumn - Fall Party - Autumn Party - Thanksgiving - Fall Decor - Autumn Decor - Fall Holidays - Thanksgiving Holiday - Pumpkins - Feng Shui Your Fall with a Professional Feng Shui Design Consultation at www.DeniseDivineD.com/feng-shui-design - Subscribe for Your FREE Feng Shui for Love Report.

  • Jamie McMillen

   Pumpkins carving ideas. Using power tools is always a plus

  • Kira Gonzales de Gaines

   Cool Craft DIY Ideas - Pumpkin carving with a drill.

  Related Pins

  Kerstversiering DIY. Maak de vorm van een ster en teken er 48 stipjes op. Leg dit papier op de voorkant van het dienblad (action) en tik met een hamer op een schroevendraaier op de plekken van de stipjes. Boor daarna de gaatjes. Steek de ledlampjes aan de achterkant in elk gaatjes en lijm het vast met secondelijm. Monteer de dennetak met vissersdraad vast aan het dienblad. Daarna kan je de versieringen aanbrengen. Wij hadden een zeepketting (zelf in elkaar gezet) rn kerstballen van de action

  Neem een leeg blikje, vul het met water, zet in de vriezer. Als het water bevroren is kun je er met een spijker en een hamer allerlei figuurtjes in slaan! Voor op de buitentafel. IJzerdraadje er aan en je hangt 'm in de boom of aan de schutting!

  Tutorial for paper tulips... would look lush on a cake!

  Leuk idee om zelf te maken: je sprokkelt wat houtjes bij elkaar, maakt het vast met bindtouw en plaatst lampjes..laat de kerst maar komen!!

  coloring for adults - kleuren voor volwassenen

  om al onze zelfgemaakte kleren op te presenteren in de shop ;-)

  Zelf superleuke kaarsenstandaard maken met sneldrogend cement.

  Maak zelf je eigen stempels voor het versieren van kaarten, kadootjes en je interieur.

  Grappig DIY cadeau doosje van een wc-rol. Kijk ook even op de site en vertel (in de reacties) wat je er van vindt! Ben benieuwd :)

  Latern from straw.Leg alle rietjes naast elkaar en maak ze aan elkaar vast met schilderstape. Leg er bakpapier over en ga er met een warm strijkijzer overheen. Zo gaan de rietjes aan elkaar plakken. Wanneer het stevig aan elkaar zit kun je het bakpapier en de tape verwijderen.