There’s more to see...
Come take a look at what else is here!
Visit Site

Related Pins

leuke herfst decoratie met pompoen

Neem een leeg blikje, vul het met water, zet in de vriezer. Als het water bevroren is kun je er met een spijker en een hamer allerlei figuurtjes in slaan! Voor op de buitentafel. IJzerdraadje er aan en je hangt 'm in de boom of aan de schutting!

Maak zelf je paaseieren van beton #DIY #Concrete #Pasen

Ontzettend leuk idee voor deze herfst leuk voor op tafel binnen of buiten. Snij de top van de pompoen er af en maak een holletje waar in een waxine lichtje past. Leuk ook om de deksel (bovenkant) er naast te leggen. revelblog.com/

Kerstversiering DIY. Maak de vorm van een ster en teken er 48 stipjes op. Leg dit papier op de voorkant van het dienblad (action) en tik met een hamer op een schroevendraaier op de plekken van de stipjes. Boor daarna de gaatjes. Steek de ledlampjes aan de achterkant in elk gaatjes en lijm het vast met secondelijm. Monteer de dennetak met vissersdraad vast aan het dienblad. Daarna kan je de versieringen aanbrengen. Wij hadden een zeepketting (zelf in elkaar gezet) rn kerstballen van de action

MB-BB. De kinderen tekenen op een half oranje vel een halve pompoen tegen de zijkant aan. Dan knippen ze alles uit. De pompoen, de ogen, neus, wenkbrauwen en mond. Dit gaan ze opplakken op een zwart vel. Als je wilt kun je er nog patronen in laten tekenen, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Lectuurbak: Romantisch, maar ook een beetje stoer. Deze lectuurbak in de vorm van wolkjes geeft net even dat extra beetje persoonlijkheid aan je interieur. Bedenk van tevoren welke boeken of tijdschriften je wilt opbergen in de lectuurbak en pas de maat van de V-vorm en wolken daar op aan.

natte verf met de kwast bekloppen: vooral voor het verkrijgen van speciale effecten, waarbij je met meerdere kleuren in een wisselende dekking van de verf werkt.

Ideias de embalagens criativas para os presentes de natal