Discover and save creative ideas
  People also love

  Cerfs-volants coussin de coton sérigraphie turq par KanganArora

  vt wonen

  From vt wonen

  Niets leukers voor de jongenskamer dan de dino kapstokhaakjes van The ZOO. Drie verschillende dino`s in drie verschillende kleuren waar per dino een jas, kledinghaakje of tas aan te hangen is. Combineer de dino`s speels op de wand.

  Styling Fietje Bruijn. Photographie de Jeroen van der Spek

  Leuke #kinderkamer in de #fluor trend | Lovely kidsroom trend fluo on www.kidskamers.nl

  De altijd populaire eetkamerstoel van Eames. Dit groen geeft de stoel het jaren '50 uiterlijk, mooi met de licht houten poten.

  fluo touch dans la chambre de ma grande !

  Misschien iets voor in de keuken en dan de kaartenrekjes daarop vastzetten. Dan is er ook nog ruimte voor andere frutsels.

  De vensterbank vind ik een fijne plek in huis, het is echt zo'n plekje om telkens anders in te richten. Decoratie ideeën voor de vensterbank.

  De één bescheiden en basic, de ander brutaal en opvallend.

  neon & pink

  Pop of colour

  Deze rode buffetkast heeft een klassieke en landelijke stijl. Dit zie je terug aan de decoratieve elementen en de kroonlijst. Door het houtwerk van de kast vuurrood te schilderen heeft het meubel een moderne uitstraling. De originele buffetkast heeft Timmerbedrijf Schinkel gerestaureerd en op maat gemaakt voor haar nieuwe bestemming.

  neon paradise throw via sara lou hunt

  door

  Thoughts On Styling + Studio Besau-Marguerre (via Bloglovin.com )

  Maak van een groot houten krat een bijzettafeltje. Zet er een kleiner krat om je woonbladen in te bewaren. Hier kun je de metalen mandjes opzetten van 101. Voor een kleuraccent kun je randen beplakken met gekleurde tape. Maak het af met een mooie stoere lamp. #leenbakker

  Neon pink trees are going to be the new black!