Paul Coudamy is an architect working and living in Paris. His work is a mash up of brilliance and inventiveness that creates an unbelievable end product such as office called the Bears Cave. The ‘Bears Cave' is emphasized by Parisian rock and brick walls creating a solid and mineral atmosphere. The cavern walls are created using wood waste pieces collected in dumpsters, sidewalks and wastelands.

Paul Coudamy is an architect working and living in Paris. His work is a mash up of brilliance and inventiveness that creates an unbelievable end product such as office called the Bears Cave. The ‘Bears Cave' is emphasized by Parisian rock and brick walls creating a solid and mineral atmosphere. The cavern walls are created using wood waste pieces collected in dumpsters, sidewalks and wastelands.

#design #art Leo Burnett Office in Singapore by Ministry of #design office #office ideas #working design #office design

#design #art Leo Burnett Office in Singapore by Ministry of #design office #office ideas #working design #office design

The Jade New York Condo Residences presents Pod living that includes loft style compartments in living space for the bathroom and kitchen that close into pods including Aristo, Lux, Boho and Baroco for home buyers to choose from.

The Jade New York Condo Residences presents Pod living that includes loft style compartments in living space for the bathroom and kitchen that close into pods including Aristo, Lux, Boho and Baroco for home buyers to choose from.

倫敦餐廳「Nando's Loughton」前身是加油站與汽車經銷中心,所處的位置在十字路口的角落,承襲過去汽車展銷中心的圓弧形的建築樣貌,對於餐廳來說擁有非常棒的環境條件,但對設計者來說,必須要克服基地形狀造成動線與座位安排的困擾,同時因應地理位置,必須運用創意的設計搶攻行人的眼球,才能成為十字路口的視覺焦點。 在全倫敦都有據點的Nando's Loughton餐飲集團將此空間交由STAC建築設計事務所操刀,為了呼應基地的弧形曲線,建築師運用流動的線條結構主導空間視覺,藉由石頭磚鋪排出的流動曲線在地板設計出前往點餐櫃檯的動線,與用餐區的木地板形成明顯的分隔,天花板也使用相同的流線語彙,與地板動線相呼應。蜿蜒的木結構是整體空間的視覺焦點,宛若彩帶編織的木結構使空間表情更立體。 via STAC Architecture & BuckleyGrayYeoman

倫敦餐廳「Nando's Loughton」前身是加油站與汽車經銷中心,所處的位置在十字路口的角落,承襲過去汽車展銷中心的圓弧形的建築樣貌,對於餐廳來說擁有非常棒的環境條件,但對設計者來說,必須要克服基地形狀造成動線與座位安排的困擾,同時因應地理位置,必須運用創意的設計搶攻行人的眼球,才能成為十字路口的視覺焦點。 在全倫敦都有據點的Nando's Loughton餐飲集團將此空間交由STAC建築設計事務所操刀,為了呼應基地的弧形曲線,建築師運用流動的線條結構主導空間視覺,藉由石頭磚鋪排出的流動曲線在地板設計出前往點餐櫃檯的動線,與用餐區的木地板形成明顯的分隔,天花板也使用相同的流線語彙,與地板動線相呼應。蜿蜒的木結構是整體空間的視覺焦點,宛若彩帶編織的木結構使空間表情更立體。 via STAC Architecture & BuckleyGrayYeoman

Brain Dump Brand Devotion by the Ogilvy Impact Studio with conference seating by Found Vintage Rentals

Brain Dump Brand Devotion by the Ogilvy Impact Studio with conference seating by Found Vintage Rentals

Pinterest
Search