Discover and save creative ideas

  Google Image Result for www.veryicon.com/...

  3y
  3y Saved to the letter C
  • Corina G

   CONGRESS - Un congres de salsa este o reuniune nationala sau internationala, insa in loc sa dezbata politica sau teme stiintifice, participanti se intalnesc pentru a isi aprofunda cunostintele de salsa si a dansa cu alti parteneri decat cei pe care ii intalnesc deobicei. Congresele imbina WORKSHOPurile cu PETRECERILE si cu reprezentatii (dansuri demonstrative, competitii sau spectacole complete, concerte de salsa etc.). Atractia principala o reprezinta instructorii si artistii internationali.

  People also love

  SALSA ROMANTICA - un subgen al salsei popularizat in anii 80, care domoleste orchestratia si ritmul melodiilor din deceniile anterioare, cu un tempo apropiat de cel al baladei si texte care fac referire la sentimente. Este o forma considerata mai comerciala, in care improvizatia caracteristica perioadei Fania nu-si mai gaseste locul. Nume de referinta sunt Eddie Santiago, Frankie Ruiz, Gilberto Santa Rosa si Marc Anthony. www.youtube.com/...

  PANTOFI - Pantofii de salsa au o talpa subtire din piele intoarsa, si intre aceasta si brant au un suport (glenc) metalic, care da forma corecta arcului piciorului. Talpa este foarte flexibila si are aderenta optima la podele de lemn (alunecoasa, pt. intoarceri si piruete, dar suficient de aderenta pt. a preveni alunecari sau rasuciri involuntare). Tocul este fix si centrat pe talpa pt. a nu deplasa axa dansatorului. La fete, tocurile au (de obicei) intre 7 si 10 cm, la baieti intre 1 si 1,5.

  C is for Chris

  (2012-08) K

  Letter / Alphabet Photography Letter C

  The Letter C

  ~` letter O `~

  Alphabet Photography "A"

  Graphic design Typographic Alphabet Letters F

  #letter #R

  Alphabet Photo Art - letter "O"

  "C" de Calor

  photography letters - Yahoo Image Search Results

  love this lettering

  Alphabet Photography I

  Graphic design Typographic Alphabet Letters E

  H, this is a fence on a farm that has been photographed for A.p due to it looking like a H. All though not one to be spotted easily if out walking this picture has depicted the letter representation very well through the fence and the two supporting sticks behind.

  The Letter - H

  Alphabet photography.