There’s more to see...
Sign up to discover and save different things to try in 2015.
Visit Site
  • Corina G

    CONGRESS - Un congres de salsa este o reuniune nationala sau internationala, insa in loc sa dezbata politica sau teme stiintifice, participanti se intalnesc pentru a isi aprofunda cunostintele de salsa si a dansa cu alti parteneri decat cei pe care ii intalnesc deobicei. Congresele imbina WORKSHOPurile cu PETRECERILE si cu reprezentatii (dansuri demonstrative, competitii sau spectacole complete, concerte de salsa etc.). Atractia principala o reprezinta instructorii si artistii internationali.

  • Cynthia Corliss

    Google Image Result for http://www.veryicon.com/icon/png/System/Red%2520Orb%2520Alphabet/Letter%2520C.png

Related Pins

Every letter of the alphabet

C is for Chris

RUEDA de CASINO - Pe scurt RUEDA (roata), desemneaza o varianta de salsa in care mai multe perechi de dansatori dispusi in cerc executa simultan aceleasi miscari. Figurile si numele lor sunt cunoscute dinainte de dansatori, dar nu exista o coregrafie prestabilita, figura urmatoare fiind decisa (si strigata) de catre o singura persoana (cantante). Rueda isi are originile in salsa cubana. Grupo America este un bun exemplu: www.youtube.com/...

Letter / Alphabet Photography Letter C 4X6 Print by SweetTiaMarie, $3.00

INTOARCERE - In salsa exista 2 modalitati de a te invarti in jurul unei axe: intoarcerea si pirueta. Intoarcerile sunt o secventa de pasi, in care dansatorul isi transfera succesiv greutatea de pe un picior pe altul, pana cand se completeaza rotatia sau rotatiile dorite. Intoarcerile se utilizeaza cel mai adesea pentru rotatii simple (360 de grade) sau incomplete (sub 360 grade) si rotatii in deplasare. Cea mai simpla, intoarcerea in trei timpi, este printre primii pasi care se invata in salsa.

Custom letter C (from "sERINasCustomShop" on etsy)

Alphabet project - C by Minnsha, via Flickr

C ...they don't make cards like this anymore!!!

Alphabet Screen Print. 1973.