More to explore:

Door De

Vans

Doors

Visit site
  • Igor Mamantov

    UitinGent, door UiTinVlaanderen.be, de kortste weg naar 1001 cultuurideeën en UiTtips UiTinVlaanderen.be is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur en werd ontwikkeld door CultuurNet Vlaanderen. Op UiTinVlaanderen.be (voorheen cultuurweb.be) kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.

Related Pins

Bezienswaardigheden Gent dat zijn er in de tweede stad van België vele, zoals het Gravensteen, het Belfort, de Graslei en nog vele anderen. Bezienswaardigheden Gent zeker een dag of een weekendje waard.

Ik wacht nog geduldig op de Leuvense editie :-) - Wij zoeken voor de updates van onze gidsen een auteur voor de nieuwe 100% Gent en de nieuwe 100% Budapest. Woon je in een van deze twee steden, ken je de stad goed en kun je schrijven? Meld je dan bij mailto:marieke@mo...

Monasterium Poortackere. Overnachten in een voormalig klooster, op loopafstand van alle bezienswaardigheden van de oude stad Gent en een uitterst vriendelijke bediening? Het kan allemaal in Hotel Monasterium Poortackere! Het klooster dateert uit 1278 en is helemaal gerenoveerd, zonder dat de charme en karakteristieke eenvoud van het neogotische gebouw verloren zijn gegaan. Er is zelfs nog een kerkgebouw, dat wordt opengesteld bij bijzondere gebeurtenissen. Officiële categorie ***

Beersel Castle (Dutch: Kasteel van Beersel) is located in the Belgian town of Beersel, Flemish Brabant, south of Brussels. Belgium.

Virtual Dome (Leuven, Belgium) by Gijs Van Vaerenbergh hangs from the roof where the building's missing dome is located. Reminds me of the remarkable genius of Gaudi.

Canal Doorway - The sweetest canal scene ever; Brugge, Belgium.

Après Gand, nous passerons également dans cette ville-ci. Cliquez ‘j’aime’ et racontez-nous quelle ville nous visiterons samedi prochain ! Na Gent houden we ook hier halt, klik like en vertel ons om welke stad het hier gaat !

Ghent - A short impression of this beautiful city in Belgium by Sander. Een korte impressie van de mooie Belgische stad Gent. Bekend door o.a. de Belfort toren, kasteel Gravensteen en de Sint Baafskathedraal.

Gent is misschien niet de allerbekendste stad, maar zijn faam groeit wereldwijd. Het is een levendige stad waar voor iedereen wel iets te beleven valt. lees meer...