Discover and save creative ideas

  More to explore:

  Tekenen

  Maps

  Map juf Ineke: de kinderen tekenen Pinokkio die liegt. Zijn houten neus wordt dus lang d.m.v. een ijsstokje dat erin gestoken wordt.

  2y
  2y Saved to sprookjes
  • Juf Ineke

   Map juf Ineke: de kinderen tekenen Pinokkio die liegt. Zijn houten neus wordt dus lang d.m.v. een ijsstokje dat erin gestoken wordt.

  People also love

  Map juf Ineke: een pauw VLL. Kinderen knippen een mal uit, beplakken de kop en maken de veren van gekleurde stroken die vastgeniet worden.

  Map juf Ineke: het koningshuis. De kinderen verven Beatrix en geven haar ook een mooie mantel.

  Maak de schatkaart verder af

  Map juf Ineke: heksjes met transparant papier achter het uitgeprikte gedeelte.

  Fun For First: maps, I like beginning with me on the map and then using the Three Little Pigs story to make a map.

  Fairy Tale Story Map Worksheet

  Activities to Develop Visual Spatial Knowledge: Mental Map of Body | The VisionHelp Blog

  Het grote Pietenhuis. Iedere leerling heeft de inhoud van een kamer getekend, met elkaar is het een heel groepswerk geworden.

  Pinokkio: schrijfpatronen bij woordje neus. De kinderen kunnen de kleurplaat kleuren en bij de neus een klein stukje inknippen en een ijslolliestokje er door heen steken. Zo kan de neus van Pinokkio groeien.

  Voor de eerste schooldag: iedereen vult de boom aan met zijn duimafdruk en de leerkracht hangt de boom in een mooi lijstje op een duidelijk zichtbare plek, om te herinneren dat we allemaal vrienden zijn en samen een geheel vormen.

  Een ansichtkaart, waar de kinderen op kunnen schrijven én tekenen

  Getalzoeker! Schrijf een getal in het midden.De kinderen mogen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal de cijfers bij elkaar zoeken, die samen het getal vormen.

  Boekenbingo: de kinderen moeten een bingo maken. Dit kan door een rij (horizontaal, verticaal of diagonaal) van vijf boeken te maken. Voor ieder boek vullen zij op de achterzijde de titel, auteur en aantal bladzijdes in. Juf/meester plaatst een handtekening als bevestiging dan dit ook daadwerkelijk is gebeurt. Wanneer de kinderen een bingo hebben schrijven zij nog even een hele korte evaluatie.

  Knutselen: Pinokkio met een schuifbare neus.

  Kralenplank Pinokkio met lange neus

  Dat is nog eens gezellig binnenkomen met al die ballonnen op de eerste schooldag van het nieuwe jaar!#groep 3

  samen een biggetje tekenen

  De postbode - Juf Joyce

  Mooie 'draad' vissen: laat de kinderen uit karton een vis tekenen. Het is juist leuk als ze een eigen vorm tekenen, daarna 'kneepjes' knippen (hierdoor blijven de draadjes goed zitten) Beschilderen met kwast, ogen knippen en plakken, en mooi versieren met veertjes, glitters, stempels enz. Wikkel draad om de vis!

  Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de lh4.ggpht.com/...