Explore these ideas and more!

Cambrils...la mar de tapes

Mar y gaviotas en Cambrils

1 GUANYADORA CONCURS A MI TAMBÉ M'ENCANTA CAMBRILS mar i torre

Arc al centre de Cambrils

Gastronomía de Cambrils

Mel i mató with nuts and random fruits #cheese #Catalonia El mató es un tipo de queso fresco, típico de la gastronomía de Cataluña. Tiene menos grasa que la mayoría de los otros quesos. Su origen es medieval y tradicionalmente se elaboraba con leche de cabra u oveja.

Villa of La Llosa (Cambrils)

Pastelón de La Rambla

platja de l'Ardiaca, Cambrils

Coca de llardons. Catalonia. La coca de chicharrones o (en catalán) coca de llardons es una coca dulce típica de gran parte del Pirineo catalán.1 Comparte con la coca de embutido el uso de este ingrediente, pero en este caso la coca es pequeña, plana y tapada, y el tocino va dentro. Es casi una empanada, pero plana y con otra masa. Tiene una textura más bien seca debido a la masa de hojaldre (pasta fullada), y es muy calórica, lo que se explica por su origen pirenaico.

fideos rossos de Cambrils

I like Cambrils!

Cambrils

Cambrils - Capital gastronòmica de la Costa Daurada

Festa de la Calçotada a Valls (gener 2014)

Setembre 2015 -- En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N’hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d’espinacs, de pèsols... En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.

TRINXAT DE LA CERDANYA-Gastronomia catalana

Pastissets de cabello de ángelBavette | Bavette

Menjars de la muntanya : Mossets del bisbe