Visit site
 • Pommeline

  Sour cream and pesto soup.

 • Petra Klaver

  Paprikasoep met zure room met pesto.

 • Ptitchef Officiel

  Velouté de poivrons, pesto et pignons // Jolie à regarder, délicieuse à déguster, on adore cette recette ! ==> http://www.ptitchef.com/recettes/entree/veloute-de-poivrons-pesto-et-pignons-fid-1559102 #ptitchef #recette #cuisine #soupe #veloute #poivron #pesto #pignon #cook #cooking #recipe #soup #food

 • Reina Breugelmans

  Paprikasoep met zure room en pesto

Related Pins

Paprikasoep met zure room en pesto (Libelle Lekker!)

Paprikasoep met mascarpone en pesto (Libelle Lekker!)

mini pesto & ham croissant roll ups // use the same technique to mix-n-match your favorite ingredients #appetizer

Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven - met light room en light kaas

Soep met zoete ui en pastinaak bereiden: Smelt de boter in een grote pan en bak de ui en suiker 10 min. op een laag vuur. Doe de wijn en pastinaak erbij en laat alles afgedekt 20 min. zachtjes koken, tot de ui en pastinaak goudbruin en zacht zijn. Giet de bouillon erbij en breng hem aan de kook. Draai het vuur laag en laat de soep 10 min. afgedekt zachtjes koken.

pittige linzen-limoensoep. Verhit de olie in een pan en fruit de uiringen in 5–7 minuten zacht. Voeg de knoflook en specerijen toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de linzen, bouillon en limoenrasp toe; breng alles aan de kook. Laat de soep 40 minuten zachtjes koken, of tot de linzen gaar zijn. Voeg het limoensap toe en serveer de soep met een eetlepel plantaardige yoghurtvariatie en de blaadjes koriander

Paprikasoep met mascarpone en pesto - Libelle Lekker!

Bereiden: Meng de boter met de pesto. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en bestrooi met peper en zout. Bestrijk de vis met tweederde van de pesto boter. Leg de plakjes tomaat bovenop de kabeljauw. Verdeel de rest van de boter over de tomaat. Giet de wijn om de vis heen. Bak de vis in ca. 20 min. gaar in de oven op 175°C.

Gamba met ......tomaat & knoflook saus. Bak 8 tomaten met 3 teentjes knoflook in chiliolie. Doe hierna de garnalen en 200 ml slagroom erbij. Saus even laten inkoken, breng op smaak met zout en peper en smullen maar!

Snackbrood met pesto en rode ui - Lekker en Simpel