Discover and save creative ideas
    Related Pins
    • Alanie Paet

      Rainforest interior. California Academy of Sciences by Renzo Piano. Among the largest museums of natural history in the world. Located in Golden Gate Park, San Francisco.

    • Linn Crescentia

      Yes, some thing like this at the California Academy of Sciences by architects Renzo Piano Building Workshop opened last week in Golden Gate Park, San Francisco. The museum, which contains an aquarium, a planetarium, a natural history museum and research and educational facilities, features a “green” roof and numerous sustainable features.

    • Sheri Ridenour

      California Academy of Sciences / This is a beautiful place, me and Kyle have been!

    • Moe Taylor

      Inside California Academy of Sciences Building green roof and observation deck RENZO PIANO LEED PLATINUM RATING 2.5 acres green roof recycled 90% of materials

    More from this board

    Calistoga Cottage, Napa, California

    A Home Overlooking A Pond, Hammond, Louisiana, Holly & Smith Architects Design


    solar carport

    House In A Box | Homes Delivered and Constructed On-site. Such a good idea for a vacation spot in the woods!

    Simple design

    Island Residence, Edgartown, Massachusetts by Peter Rose + Partners

    Ecocapsule Portable House

    Sustainable House by Dwell Development | HomeAdore, Kirkland, Washington

    5th Avenue Residential Remodel by Jeff King & Co., home architecture, home design, house,

    Salt box

    Fremont Modern Home, modern glass and aluminum garage door.

    Prairie Style House

    Port Coogee Residence, Perth, Australia by Residential Attitudes


    Skillion roof

    Knarvik Church, a Futuristic Interpretation of the Traditional Norwegian Stave Church | Yatzer

    Ditch Plains House, Montauk, New York, T.W. Ryan Architecture

    Ribbon Chapel, Hiroshima, Japan designed by Hiroshi Nakamura

    Brutalism, architecture

    pot lights and entry way

    Vallvidrera House Ylab Arquitectos

    Tiny house in the windows with the red squares and that red door

    Ballard Remodel by Grouparchitect