Explore Places To Visit and more!

► Na përcillet nga Ibn Mesudi r.a. se ka thënë: Kam dëgjuar të Dërguarin e Allahut a.s. të thotë: “Me të vërtetë yshtjet, hajmalitë dhe nuskat janë shirk.” Hadithin e përcjell Ahmedi dhe Ebu Daudi.…

A lejohet përdorimi i nuskave dhe hajmalive?

TIRANË  -Është prezantuar sot në Tiranë “Plani Kombëtar i Mobilizimit për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve”. Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë të Shqipërisë, po ndërmerr këtë…

TIRANË -Është prezantuar sot në Tiranë “Plani Kombëtar i Mobilizimit për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve”. Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë të Shqipërisë, po ndërmerr këtë…

Obligimet e bashkëshortëve ndaj njëri-tjetrit

Obligimet e bashkëshortëve ndaj njëri-tjetrit

Plani i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, sipas zëvendësdrejtorit të saj, Dushan Kozarev, parashikon ndërtimin e 10 deri në 15 vendbanime të reja në veri dhe në jug, në të cilat do të vendos…

Plani i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, sipas zëvendësdrejtorit të saj, Dushan Kozarev, parashikon ndërtimin e 10 deri në 15 vendbanime të reja në veri dhe në jug, në të cilat do të vendos…

BEOGRAD  – Shefat e policive të Austrisë, Kroacisë, Sllovenisë, Serbisë, Maqedonisë, Hungarisë dhe Holandës u takuan në kryeqytetin e Serbisë, Beograd, për të biseduar mbi krizën e refugjatëv…

BEOGRAD – Shefat e policive të Austrisë, Kroacisë, Sllovenisë, Serbisë, Maqedonisë, Hungarisë dhe Holandës u takuan në kryeqytetin e Serbisë, Beograd, për të biseduar mbi krizën e refugjatëv…

Para platosë së qendrës sportive “Boris Trajkovski” në Shkup u shënua përvjetori i 12-të nga vdekja e ish-presidentit të Maqedonisë, Boris Trajkovski, i cili humbi jetën më 26 shkurt të vitit 2004 …

Para platosë së qendrës sportive “Boris Trajkovski” në Shkup u shënua përvjetori i 12-të nga vdekja e ish-presidentit të Maqedonisë, Boris Trajkovski, i cili humbi jetën më 26 shkurt të vitit 2004 …

Ka nisur punimet në Durrës takimi i ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve të Ballkanit Perëndimor, me praninë e komisionerit të BE-së për Politikën Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgj…

Ka nisur punimet në Durrës takimi i ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve të Ballkanit Perëndimor, me praninë e komisionerit të BE-së për Politikën Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgj…

A group of university students have rekindled the heated debate over the acceptance of the Muslim veil in French society as they invited fellow classmates at the prestigious Sciences Po university to try on the garment.

‘Hijab Day’ at prestigious French university renews veil controversy - France 24

“Mbulohet” deputetja e Kosovës

“Mbulohet” deputetja e Kosovës

Sipas vizatimit të një piktori holandez Shkupi ne shekullin XVI-të ka pasur 120 xhami, por Bllagica Terpkova e vë në dyshim ekzistimin e një numri kaq të madh të xhamive. Në Muzeun e Qytetit të Shk…

Sipas vizatimit të një piktori holandez Shkupi ne shekullin XVI-të ka pasur 120 xhami, por Bllagica Terpkova e vë në dyshim ekzistimin e një numri kaq të madh të xhamive. Në Muzeun e Qytetit të Shk…

Besimtarët myslimanë në zonën e Ishmit në Durrës do t’i kryejnë ritet fetare në xhaminë e sapo ndërtuar. Investimi për të ndërtuar në këtë zonë për herë të parë objekt kulti ka nisur 2 vjet dhe ësh…

Besimtarët myslimanë në zonën e Ishmit në Durrës do t’i kryejnë ritet fetare në xhaminë e sapo ndërtuar. Investimi për të ndërtuar në këtë zonë për herë të parë objekt kulti ka nisur 2 vjet dhe ësh…

Prej sot deri më 5 mars të vitit 2016 në Panairin e Shkupit mbahet edicioni i 13-të i Panairit për Ndërtimtari. Bëhet fjalë për një ngjarje afariste ndërkombëtare për ndërtimtari, materiale ndërtim…

Shkup, Hapet Panairi i për ndërtimtari dhe Panairi i për patundshmëri

KOSOVË- Aktivistët e partive opozitare kanë vendosur tendat në sheshin “Skënderbeu” në qendër të Prishtinës. Ata kanë marrë me vete të gjitha pajisjet dhe nga fotot që shihen me vete kanë marrë edh…

KOSOVË- Aktivistët e partive opozitare kanë vendosur tendat në sheshin “Skënderbeu” në qendër të Prishtinës. Ata kanë marrë me vete të gjitha pajisjet dhe nga fotot që shihen me vete kanë marrë edh…

KATËR ÇELËSAT E LUMTURISË DHE SUKSESIT TËND

KATËR ÇELËSAT E LUMTURISË DHE SUKSESIT TËND

Përfaqësues të biznesit kanë zhvilluar sot në mbrëmje një takim me kryebashkiakun Erion Veliaj dhe përfaqësues të bashkisë, ndërsa në fokus të diskutimit kanë qenë 7 kërkesa për taksat e reja. Fill…

Përfaqësues të biznesit kanë zhvilluar sot në mbrëmje një takim me kryebashkiakun Erion Veliaj dhe përfaqësues të bashkisë, ndërsa në fokus të diskutimit kanë qenë 7 kërkesa për taksat e reja. Fill…

Ai i cili ua kthente të drejtën njerëzve të dobët

Ai i cili ua kthente të drejtën njerëzve të dobët

Pinterest
Search