Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore these ideas and more!

2017 Winter TCA Tour - Day 6

Actors Tony Goldwyn (L) and Kerry Washington of the television show 'Scandal' speak onstage during the Disney-ABC portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at Langham Hotel on January 10, 2017 in Pasadena, California.

"I Don't Do Fashion. I Am Fashion" - The 50 best style quotes of all time

Ndahen Catherine Zeta-Jones dhe Michael Douglas - Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones kanë vendosur të ndahen dhe të kalojnë disa kohë larg njëri-tjetrit.