More to explore:

Indian Foods

Food

There’s more to see...
Come take a look at what else is here!
Visit site
 • Helén Rauséus

  Indiskt, vegetariskt: Dhal (linsgryta)

 • Sarah Felldin

  Dhal, indisk linsgryta. Jag lägger till en röd chilifrukt och lite extra chiliflakes för att få lite starkare smak!

 • Conny Klop

  Dhal, indisk linsgryta #Indian #lentils #carrots #Clean

 • Madelene Aalto

  För dig som gillar indisk mat kommer den här dhalen bli en favorit. Linsgrytan är fylld med rika kryddor som koriander, ingefära, kummin och kanel och serverad med färskt naanbröd och ris är rätten komplett.

Related Pins

Vegetarian indian stew with lenses

Carrot fry, a gem among Vegetarian Indian recipes with minimal ingredients. A healthy carrot dish that is rich is vitamin A and calcium. - Vegan

Fantastiskt matiga vegobullar som du gör av bland annat potatis, kikärter, ägg, lök, morot, spiskummin och persilja. Tillsammans med tillbehör som nykokt ris, vitlöksyoghurt och feta- och paprikasallad blir det en god och smakrik rätt för så väl vegetarianer som för dig som vill äta mindre kött.

Feel the aroma of Indian food with every bite. Irresistible Potato Red Cabbage Tikki - [Vegan]

Det här är ett recept som influerats av typiskt indiska smaker. Denna vegetariska gryta med blomkål, rymmer en hel palett av smaker och dofter. Het chili, söt palsternacka, smakrik ingefära, syrlig yoghurt och kryddig garam masala gör det här till en mustig och värmande god gryta med viss hetta. Den serveras med fördel med tillbehör som mango chutney och basmatiris, precis som i Indien. På tallriken serveras inte bara en väldigt god middag utan också en färgsprakande och vacker sådan!

Matar Paneer - Curried peas with paneer cheese/ serve with chickpeas and basmati, yum!

red lentil dhal... Need to try this. Lentils are so good for you and I want to incorporate them more into my diet.

Chicken Tikka Masala med raita og nanbrød | TRINEs MATblogg

Red Lentil Dhal. This is so easy and delicious with coconut milk and curry paste. Lentils cook fast so this is a fast hearty meal.