Discover and save creative ideas

    The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a custom configuration by interior designer Maria Rosa Di Ioia. Overhead, Cubit shelving artfully displays books and objects, accessible by a glass-walled footbridge added during the renovation. Photo by Alexi Hobbs.

    Tom Dixon

    Black walnut staircase with Tom Dixon pendant lights

    Tom Dixon Copper Pendant

    Tom Dixon's Copper Pendant

    Tom Dixon

    shelving/storage - kitchen/living room

    living room

    Beat Light by Tom Dixon

    Tom Dixon Copper Shade

    Copper Shade Pendants by Tom Dixon

    Copper Shade Pendant by Tom Dixon

    An architect and an interior designer convert a dilapidated toolshed into a modern guesthouse.

    BEBO Renovation – Folding Box / sculp[IT]architects

    white / light wood

    wood // steel

    © Luc Roymans Photography

    “The house was designed to complement the challenging triangular corner site and its context.” —George Bradley, architect.

    moshe safdie / habitat 67, montreal

    This is design!

    This large apartment located in Barcelona, Spain gets a massive renovation that incorporates the original building details along with modern conveniences. Led by architect Victor Gonzalez Marti of TC-Interiors, the Communicating Vessels project called for an open layout with tons of natural light and the result is a bright industrial space with loft-like appeal.