Discover and save creative ideas

    Dear Ingo by Mooi | The Giant Pixel Corporation designed by O+A

    Giant Pixel Office by Studio O+A. "At the office’s entrance, a blackened steel canopy was installed to create a separation between the reception and waiting areas and the office space. The canopy is perforated with a computer code pattern that looks like random pixels."

    The Giant Pixel Corporation | O+A #office #interiordesign #workplace

    Adobes 410 Townsend San Francisco Offices / Valerio Dewalt Train Associates

    Ticketfly // San Francisco, CA

    Mozilla Factory Space Japan http://officesnapshots.com/2013/12/04/mozilla-japans-open-source-factory-space/

    The Giant Pixel Corporation | O+A #office #interiordesign #workplace

    Dropbox // San Francisco, CA

    Dropbox office by Geremia, San Francisco – California

    The Giant Pixel Corporation | O+A #office #interiordesign #workplace

    The Climate Corporation | O+A #office #interiordesign #workplace

    Evernote | O+A #office #interiordesign #workplace

    Microsoft | O+A #office #interiordesign #workplace

    Evernote | O+A #office #interiordesign #workplace

    Giant Pixel Office by Studio O+A in interior design architecture Category

    Zazzle | O+A #office #interiordesign #workplace

    Dropbox San Francisco by Geremia Design.

    Giant Z

    what a kitchen!

    Main dining area at Spotify's corporate office in San Francisco.