UTAA Carves a Wooden Ribbed Rest Spot from a Former Parking Lot in Seoul

UTAA Carves a Wooden Ribbed Rest Spot from a Former Parking Lot in Seoul

UTAA Carves a Wooden Ribbed Rest Spot from a Former Parking Lot in Seoul utaa rest hole – Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

A large sinuous screen of wood designed by italian practice Cino Zucchi Architects defines a playful visual space at the entrance of the Vedeggio-Cassarate tunnel.

A large sinuous screen of wood designed by italian practice Cino Zucchi Architects defines a playful visual space at the entrance of the Vedeggio-Cassarate tunnel.

MilIu: Una instalación de madera. Miilu es un sitio de la instalación especifica de madera junto al pabellón Nórdico, ofrece un lugar de encuentro informal para los visitantes en la Bienal de Venecia, consta de madera aserrada en capas de diferentes dimensiones. Diseñado por el arquitecto filandés Sami Rintala.

MilIu: Una instalación de madera. Miilu es un sitio de la instalación especifica de madera junto al pabellón Nórdico, ofrece un lugar de encuentro informal para los visitantes en la Bienal de Venecia, consta de madera aserrada en capas de diferentes dimensiones. Diseñado por el arquitecto filandés Sami Rintala.

Designed by Frei+ Saarinen Architekten, the aim of the Lignum Pavilion is to inform the public about the possibilities of wood applications in the construction field.

Lignum Pavilion / Frei + Saarinen Architekten

Designed by Frei+ Saarinen Architekten, the aim of the Lignum Pavilion is to inform the public about the possibilities of wood applications in the construction field.

Architects Grimshaw have completed an installation for London department store John Lewis that’s made of suspended cardboard tubes.

Architects Grimshaw have completed an installation for London department store John Lewis that’s made of suspended cardboard tubes.

Pinterest
Search