More to explore:

Cards

Vans

There’s more to see...
Come take a look at what else is here!
Visit site
  • Early Learning HQ

    Hansel and Gretel Story Sequencing Cards

  • Melanie Plag (Babboes)

    Hans en Grietje: op volgorde leggen. En materiaal van nog veel meer sprookjes en bekende verhalen op dezelfde site! (Zoals stokpoppen en maskers)

Related Pins

6 images séquentielles de "Boucle d'or et les trois ours" d'après Rose Celli et les illustrations de Gerda Muller - dis bonjour au soleil

Rekenen: Alle kinderen mogen 1 takje zoeken/meenemen. Wie zou het langste takje hebben? Hoe kunnen we dat te weten komen? Wie heeft het kortste takje? Leg met de kinderen een rij van lang naar kort. Elk kind mag om de beurt zijn takje in de rij leggen. Liggen de takjes goed op volgorde? Hoeveel takjes zijn er? Welke zijn ongeveer even groot? Welke takjes zijn dik? Welke takjes zijn dun? Welk takje zou Hans kunnen gebruiken om de heks te laten voelen? Waarom juist dat takje? etc.

Het huisje van Hans en Grietje

The Mitten Sequence Cards - Jan Brett This board has a great pic of a mitten in masking tape on the floor and the kids add pic/toys to the mitten as the teacher reads the story.

Snoephuisje vouwen van Hans en Grietje

Hans en Grietje - Sprookje van De gebroeders Grimm

Lesideeën bij de sprookjes Roodkapje, Hans en Grietje en Sneeuwwitje, gebundeld in een bijna 200 pagina's tellend pakket. Reken- en taalactiviteiten, ideeën voor een spelles, ideeën voor de hoeken, knutsels en allerlei leuke extra's, zoals een Sneeuwwitjetocht door de wijk en kaartjes met diamanten om het tellen en de getalsymbolen te oefenen. Kortom, een zeer compleet pakket waar je zo een aantal weken mee aan de slag kunt. Door: juf Els en juf Anke

Idee voor roodkapje. Plaats aan de ene kant van het blad een huisje en aan de andere kant. Kinderen moeten zelf het bos eromheen maken en het paadje dat roodkapje loopt. Natuurlijk moet het bloemenveldje ook te vinden zijn :-)