TEAHOUSE IN THE GARDEN  A1Architects      TEAHOUSE IN THE GARDEN  A1Architects  A house and dewed ground  Guest and host  Drinking together a cup of tea  In quiet contemplation  In spiritual symphony (sen no rikyu)  (via myk0119:)

TEAHOUSE IN THE GARDEN A1Architects TEAHOUSE IN THE GARDEN A1Architects A house and dewed ground Guest and host Drinking together a cup of tea In quiet contemplation In spiritual symphony (sen no rikyu) (via myk0119:)

A kitchen corner is removed and replaced with glass to open it up and create a view from the table. Designed by Diaz y Diaz Arquitectos.

A kitchen corner is removed and replaced with glass to open it up and create a view from the table. Designed by Diaz y Diaz Arquitectos.

A stunning bridge with an impressive use of light squares, this is sure to impress anyone walking or driving underneath it.  the use of simple geometric shapes to create a stunning look and strike a feeling in someone is amazing.

A stunning bridge with an impressive use of light squares, this is sure to impress anyone walking or driving underneath it. the use of simple geometric shapes to create a stunning look and strike a feeling in someone is amazing.

image via Country Living website as seen on linenandlavender.net = http://www.linenandlavender.net/p/a-collection-of-favorites.html

image via Country Living website as seen on linenandlavender.net = http://www.linenandlavender.net/p/a-collection-of-favorites.html

Things I'd replicate for Casa Glorious 0.5, Machame.  1.) The light. Ceiling-to-floor windows on [the whole of] the entrance end of the house, + the light-colored walls make the space feel relaxing & more spacious than it is. 2.) The use of space. The floor's horizontal lines combine with the uncluttered, thoughtful arrangement of furniture & décor to visually elongate this rectangular configuration. The [seeming] open floor plan contributes too.  Add: warm lights, afro fabrics, curtain not…

Things I'd replicate for Casa Glorious 0.5, Machame. 1.) The light. Ceiling-to-floor windows on [the whole of] the entrance end of the house, + the light-colored walls make the space feel relaxing & more spacious than it is. 2.) The use of space. The floor's horizontal lines combine with the uncluttered, thoughtful arrangement of furniture & décor to visually elongate this rectangular configuration. The [seeming] open floor plan contributes too. Add: warm lights, afro fabrics, curtain not…

Pinterest • The world’s catalog of ideas
Search