There’s more to see...
Come take a look at what else is here!
He used Pinterest to explore new campsites
Join Pinterest to find (and save!) all the things that inspire you.
Creating an account means you’re okay with Pinterest's Terms of Service and Privacy Policy.
50+
billion Pins
to explore
15
seconds to
sign up (free!)
Visit site
 • R1 Digital Media

  Mamita graphic design poster. Visit us at www.wer1digital.co.uk

 • Pualin pu-pu

  Book Design Book Cover Design #books #BookCovers #BookDesign #BookCoverDesign #BeautifulBooks #DustJacket #illustration #design #AmazingBooks #AmazingBookDesign #BookInspiration #BookCoverInspiration

 • Kelley Brady

  Books on Pinterest | Book Covers, Book Cover Design and Cover Design

 • Hugo Gálvez

  mamita #cover #graphicsdesign

 • Emily Clifton

  Book design inspiration

Tags:
Graphicsdesign, Inspiration, Design Ideas, Covers Books, Books Design, Design Books, Graphics Design, Anthropologie Com, Books Covers Design

Related Pins

Four women leave for Peru with the idea of putting together a book for Helena, or rather about her and her project. Infected by Helena’s motto ‘I want to give back to life’ the four women give back what they have experienced.They give it back to the paper; one through impressively beautiful photographs, another in mysteriously beautiful drawings; the third visualizes a dream full of symbols and the fourth writes it all down.This book is the result of their collaboration with Helena.

uit het boek Mamita van Inez van Oord en fotografe Mirjam Bleeker

Prachtig project Mamita Helena - foto Mirjam Bleeker

Zo, ga daar maar eens even voor zitten, 451 pagina’s inzicht in de veranderende maatschappij. Geen huisje is heilig, de kracht van social media en verbinden wordt goed gedemonstreerd, maar niet overdreven. Het is geen jubelverhaal maar wel heel duidelijk. Gratis te downloaden via quest.society30.c...

bol.com | Vintage thuis, Dottie Angel & Ted | 9789023013907 | Boeken

Dankzij Helena van Engelen en haar team vinden verwaarloosde kinderen in Peru een thuis. In de Heilige Vallei van Cusco geeft zij deze kinderen dagelijks onderwijs en medische zorg en hun dagelijkse maaltijd. En daarmee: een toekomstperspectief, eigenwaarde en levenslust. Met de komst van Helena is het leven meer geworden dan overleven.

Connect! – Menno Lanting Een uitstekende verhandeling over de impact van sociale netwerken op organisaties en leiderschap.

Handboek Communities door Erwin Blom over de kracht van sociale netwerken.

Hoe een gedachte een beweging wordt. Durf te vragen heeft alles te maken met contact maken met je netwerk. Helpt elkander en het gaat lukken. Het e-book is gratis te downloaden via durftevragen.com/...

€ 17.95 Get Social in Business - Jeanet Bathoorn. Get Social in Business. Hoe zet social media in op de werkvloer? Over social media op het werk. Nuttig voor alle zelfstandigen en bedrijven.

De langverwachte ‘opvolger’ van Connect! Dit boek is met name interessant voor organisaties die worstelen met het nieuwe werken en organisatieveranderingen verwachten onder invloed van social media.

Het boek ‘Sociale media voor kids‘ van César Cleijn is een aanrader! Kleurrijk vormgegeven en voorzien van deugdelijke informatie over sociale netwerken, wachtwoordbeveiliging, wat wel en niet te doen. Ik vrees dat de doelgroep (10-16 jarigen) het boek niet snel zal lezen. Dat heeft niets met het boek te maken, maar alles met de leerstijlen van die generatie. Ben je ouder van een kind in die leeftijd neem de informatie dan tot je.