:: ARCHITECTURE:: Entrance to the new Documentation and Information Center at Camp Bergen-Belsen by Engel und Zimmermann Architekten. Volume in contrast to bold colour. Lovely use of simple concrete facade framing a bold blocked black entrance - simple yet bold. #architecture #EngelundZimmermannArchitekten

Entrance to the Documentation and Information Center at Camp Bergen-Belsen by Engel und Zimmermann Architekten. Volume in contrast to bold colour. Lovely use of simple concrete facade framing a bold blocked black entrance - simple yet bold.

The Warehouse 17c, Madrid by Arturo Franco Office

WALL + FROSTING mindmadednoir: The warehouse in Madrid, Spain by Arturo Franco Office --- Rough textures behind glass

Pool - Matteo Casari Architetti | Residence in Urgnano Italy

thekhooll: Concrete Designed by Matteo Casari Architetti was built on a small lot within a an extension of residential area Urgnano.

Archive Marzona in Berlin Germany - student project by Paula Ot & Daniel Schurer - render

Archive Marzona in Berlin Germany - student project by Paula Ot & Daniel Schurer - render

Pinterest
Search