Discover and save creative ideas
  More from this board

  www.perfectlady.r...

  www.perfectlady.r...

  www.perfectlady.r...

  www.perfectlady.r...

  www.perfectlady.r...

  www.perfectlady.r...

  Coafuri 2013 - tendințe in 2013 pentru coafuri femei

  Tunsori par lung, Tunsori par lung cu breton simetric

  Extensii de par si peruci pentru un look nou

  Coafuri moderne par lung si cret

  Coafura moderna par lung si ondulat

  Coafura par lung ondulat

  Coafuri 2013 - tendințe in 2013 pentru coafuri femei

  Coafuri 2013 - tendințe in 2013 pentru coafuri femei

  Coafuri 2013 - tendințe in 2013 pentru coafuri femei

  Aceasta coafura casual este fantastica pentru persoanele care prefera sa isi tina parul departe de fata. Bretonul lung si subtiat este lasat pentru a inmuia fata si a completa acest look stilat.

  Volumul si plinatatea acestei tunsori blonde sunt date de straturile tunse in partea din spate si laterale. Aceasta coafura este perfecta pentru persoanele care cauta un stil cu miscare si volum. Tunsori regulate sunt necesare pentru a mentine forma si pentru a evita varfurile despicate.

  Acest stil moale si sexy este perfect pentru orice ocazie speciala si este usor de creat cu bigudiuri sau cu un ondulator. Buclele au fost adaugate de la jumatatea firului de par pana la varfuri pentru a mentine partea de sus plata si arata contrastul din acest stil. Cu produsele corecte aceasta coafura se va mentine in majoritatea conditiilor meteorologice.

  Aceasta coafura frumoasa este perfecta pentru orice ocazie. Spatele are straturi care au fost tunse scurte si lungi pentru a echilibra stilul. Lateralele au straturi care au fost imbinate de la straturile mai scurte in partea de sus la cele mai lungi si sexy din jurul fetei.

  Acest stil este distractiv de purtat si are doua texturi diferite. Bretonul neted este o modalitate foarte buna de a scoate in evidenta luciul in timp ce buclele dau volum in partea din spate si laterale. Straturi medii si lungi au fost tunse in partea din spate pentru a da forma si miscare. In laterale straturile au fost adaugate pentru a da volum si miscare in jurul fetei.

  Este o coafura neteda, cu breton plin pentru a incadra partea de sus a fetei. Spatele: varfurile au fost tunse pentru a forma o baza egala pentru stilizare si straturi moi care au fost tunse la o lungime medie. Laterale: au fost tunse pentru un finisaj moale la margini si doar straturile subtile au fost adaugate pentru a usura lungimea.

  Aceasta este o optiune fantastica pentru o seara in oras sau o cina romantica in casa. Acest stil casual dar funky are straturi moi si breton subtiat pentru a da forma. Spatele a fost filat pana la jumatatea firului de par pentru a crea o margine mai usoara. Lateralele au straturi medii ce incep de la linia maxilarului si se ingusteaza pe lungime.

  Este un stil distractiv daca ai parul lung si vrei sa-l pastrezi asa. Stilul utilizeaza breton tuns cu lama intr-o forma inegala ca atractia principala. Straturile lungi au fost tunse in jurul lateralelor si spatele pentru a da acestui stil un pic de volum si forma. Acesta este un stil usor de mentinut cu tunsori regulate. Lateralele au fost tunse si subtiate la varfuri pentru a crea un design textural. Spatele a fost tuns pentru a pastra acest look egal si sexy.

  Acest stil este fierbinte si este fantastic pentru o seara in oras. Straturile tepoase sunt orientate in partea de sus si graduale pana la varfuri pentru a-i da acestui stil un finisaj textural si format. Bretonul lung a fost dat intr-o parte pentru a imblanzi aspectul in jurul fetei. Acest stil va functiona cel mai bine pe forme de fata lungi. Lateralele au fost tunse si subtiate pentru a crea margini texturale si pentru a da mai mult volum, pentru un look egal peste tot.

  Aceasta coafura divina are foarte multa atitudine si forma multumita straturilor tunse in partea din spate si laterale. Straturile din spate incep de la mijlocul firului de par si se combina pana la varfuri pentru un finisaj fara greutate. Partea din fata si lateralele incep de la mijlocul fetei si sunt orientate in jos pentru a incadra fata.