Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Cat 01, Elsingular Cat, and more!

Gabilondo: "És sospitós que quan més empenyia el procés independentista s’hagi aixecat la catifa" - elsingular.cat, 01/09/2014. Gabilondo adverteix que aquest tema “no afecta només a Catalunya, perquè és evident que el PP i el PSOE a canvi de la governabilitat que proporcionava l’exhonorable, miraven cap a una altre costat”. En aquest sentit, ha manifestat que “és bastant sospitós que just quan estava empenyent més el procés independentista, s’hagi donat permís per anar aixecant la catifa”.

El Conjunt Arqueològic de Tarraco, declarat Valor Universal per la UNESCO - elsingular.cat, 17/08/2015

Rehabilitació arquitectònica del Recinte Modernista de Sant Pau - gencat.cat, 24 de febrer de 2014. La rehabilitació arquitectònica del Recinte Modernista de Sant Pau ha tingut una durada superior als quatre anys i s'ha realitzat al mateix temps que els pavellons s'han dotat de nous usos. El recinte esdevé un nou centre de coneixement i recerca on, de moment, s'han incorporat set organismes capdavanters en els àmbits de la salut, la sostenibilitat i l'educació.

Margallo coacciona el ministre d’exteriors danès i aquest recula sobre Catalunya -elsingular.cat, 23/05/2015

Enllaçats per la Llengua reclama la reciprocitat de tots els canals de ràdio i televisió en català ! directe!cat, 31 D'OCTUBRE DE 2015

La causa catalana a la UE: amb què ens encarem? - VilaWeb. La cooperació entre els agents catalans davant la UE ofereix l'única oportunitat de defensar els nostres objectius polítics. La capacitat d'influència d'Espanya a Europa és molt més forta que no la dels catalans. Són més i en més bona posició. Tan sols brandant els valors de la democràcia i la llibertat podrem superar les traves que ens posi l'aparell de l'estat espanyol a la UE. #Catalunya

Arrufat a un diputat del PP que els titllava de totalitaris: 'Gracias por haber sido tan franco' - vilaweb.cat, 14.11.2014. El parlament va aprovar ahir una moció presentada per la CUP que insta el govern —'després d'obtenir el mandat democràtic necessari'— a encarregar a un grup de treball que redacti el procediment democràtic i participatiu que ha de regir el procés constituent. El diputat del PP Sergio Santamaría va qualificar la proposta de colpista.

'El 9 de novembre ja ha començat': el vídeo d'esportistes d'elit per la independència - vilaweb.cat, 08.07.2014. Un dels col·lectius que ha tingut més problemes i que ha rebut més pressions per expressar-se políticament és el dels esportistes. Aquells que han manifestat el seu independentisme han estat criticats i atacats per mitjans espanyols i a la xarxa. Des de fa unes quantes setmanes ha començat una iniciativa que porta per nom 'Esport per la independència'.

El MWC celebra la seva desena edició a Barcelona consolidat com a motor per a les empreses catalanes del sector TIC - govern.cat, 19-02-15. El nombre d’empreses catalanes participants al congrés de la mà de la Generalitat de Catalunya s’ha multiplicat per cinc respecte la primera edició, l’any 2006. El conseller Puig destaca que “la suma d’esforços multiplica resultats. I això, pensar en gran, és molt important per a un país petit com el nostre”.

El sector agroindustrial, clau per a l'economia catalana - govern.cat. L’agroindústria és un dels sectors més importants de la nostra economia i el que més oportunitats de creixement té. És més, Catalunya té un dels clústers agroalimentaris més importants d’Europa, que ocupa prop de 130.000 persones. En termes de PIB, el sector agroindústria representa el 3,7% del PIB català i el 17% del PIB industrial de Catalunya. #Catalunya