Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Rahola, Contra Les, and more!

Rahola posa Colau contra les cordes ! directe!cat, 31 D'AGOST DE 2015

El president de Freixenet insta els empresaris que lluitin contra el procés independentista ! directe!cat, 30 D'AGOST DE 2015

La Via Lliure a la República Catalana omple 15 trams en un dia - directe.cat, 22 DE JULIOL DE 2015

Catalunya vota i dóna una lliçó a l'Estat - elsingular.cat, 09/11/2014. Diumenge 9 de novembre. Catalunya ja està votant sobre el seu futur polític i, d’aquesta manera, donant també una lliçó a l’Estat espanyol, que ha intentat impedir-ho de totes les maneres possibles. Des d'una hora abans de les 9, quan obrien els punts de votació, ja hi havia nombroses cues formades als locals de participació i es podia veure una gran mobilització ciutadana.

La Via Lliure ja té 210.000 inscrits però es manté la crida a omplir els trams buits ! directe!cat, 24 D'AGOST DE 2015

Poblenou del Delta: del blanc al groc - elsingular.cat, 13/10/2014. Poblenou del Delta, al Montsià, ha passat del color blanc típic de les seves cases, al groc, i ho ha fet per donar suport a la consulta del 9N. Veïns i membres de la campanya ‘Ara és l’hora’ han estat pintant de groc aquesta localitat durant tot el diumenge com a part de les accions de la iniciativa ‘País groc’ que pretén tenyir tots els racons del país del color de la campanya unitària pel Sí a la independència.

L'ANC considera "plausible" declarar la independència el dia de Sant Jordi del 2015 - Diari Ara, 13/03/2014. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera "plausible" l'horitzó de declarar la independència el dia de Sant Jordi del 2015. Així consta en el full de ruta que l'entitat vol aprovar el proper 5 d'abril i que considera que treballar "en aquests terminis" permet fer el procés de forma "ordenada i acordada" o, almenys, amb el suport internacional "suficient".

11 september: Barcelona celebrates the Diada Nacional de Catalunya, with flags and festivities across the city. #Barcelona #diadanacional