Related Pins
More
More from this board

Hacienda Na Xamena in San Miguel, Ibiza Dit fantastische hotel is gelegen aan de noordwestkust van het eiland, niet ver van het kustplaatsje Port de San Miguel. Het ligt 180 meter boven de baai van Na Xamena en op het hoogste punt ligt een groot zwembad (met bubbels!) met trapstructuur.

Marina Bay Sands in Singapore Met haar drie torens, verbonden door een enorm dakterras, is ‘Marina Bay Sands’ het spectaculairste hotel van Singapore. In de 150 meter lange infinity pool kunnen gasten van dit hotel letterlijk langs de skyline zwemmen.

The Cambrian in Adelboden, Zwitserland Hotel ‘The Cambrian’ ligt in het vreedzame dorpje Adelboden, tegen de hellingen van de Zwitserse Alpen. Dit luxe viersterrenhotel beschikt over 71 kamers en suites, en een spa van maar liefst 750m², compleet met massageruimtes, een sauna en een buitenzwembad met een adembenemend uitzicht op het omliggende berglandschap.

The Viceroy in Bali, Indonesië In het binnenland van het vakantie-eiland Bali, een kleine vijf kilometer van het stadje Ubud, ligt het hotel The ‘Viceroy’. Het hotel is voorzien van een infinity pool (een zwembad dat geen rand lijkt te hebben, red.) met uitzicht over het junglelandschap rond de Petanurivier.

Pat Bishop: Fiber Rich Art - Soul Nutritious: View of Vernazza

.

Capri, Italy