There’s more to see...
Come take a look at what else is here!
Visit site
  • thevioletdivide

    The wonderfully welcoming and open living/kitchen space in the home of New Zealand architect Davor Popadich. #davor_popadich #architecture #interiors #design #wood #bookshelves #homes

  • Mccleary Cate

    popadich residence living dining room

  • Christopher Todd

    Rock the Boat: New Zealand architect Davor Popadich invoked nautical sheds in his unconventional design for his family’s home on Auckland’s North Shore. [What a WONDERFUL, WONDERFUL space! Look at what you can do with plywood, concrete and steel! I am in love with the double height of this place, the windows, the . . . well, the everything!]

  • sɐןoɥɔıu ןǝɐɥɔıɯ

    Book shelves off the loft in New Zealand architect Davor Popadich's own house - brilliant use of space, excellent storage and great decoration

Related Pins

Dwell | At Home in the Modern World: Modern Design & Architecture

New Zealand architect Davor Popadich invoked nautical sheds in his unconventional design for his family’s home on Auckland’s North Shore. Read more: www.dwell.com/...

Van Lekkernijen van Beach & eau: Heerlijkheid van Marrem ...... KLEIN EEN WEEKEND WEEKEND HOTEL AAN DIT VERLIEST ...... uuuuuuummmmmmmmmmmmmm ...

Polished concrete floors and tub surround...Steve, i have a project for you!!

A built-in bench helped architect Davor Popadich keep costs down for his New Zealand abode and adds a distinctive look to the interior. "I detailed the house so its construction would involve as few tradespeople as possible," he says. "For example, the internal doors, the built-in seats, and the bathroom and kitchen cupboards were all made onsite by the builder—and the built-in seats saved us money on furniture." Photo by: Simon Devitt

The architects clad the walls with polyurethane-coated plywood “to provide a durable and attractive finish and provide visual separation between the two levels in the high volume.."

Love the idea of a plywood backsplash tho I'm not too sure how practical it is - Arren Williams Design Lab

Modern linden plywood and ash staircase cabinet

Plywood interior, I like the concept of the closet, storage area, and what looks like a study area set just off of the bedroom, but is still connected to the room

Plywood Workspace - via Coco Lapine. narrow shelf beneath desk top for stationery perhaps?

“At first we thought we might not need that much space, but then we started thinking long term. We look at this house as the home of our lifetime.” —Guido Chiavelli - Photo by: Helenio Barbetta - Dwell | At Home in the Modern World: Modern Design & Architecture

Dune House / Jarmund / Vigsnæs AS Arkitekter MNAL (18)