Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Art Academy, 30 9, and more!

На 16 февруари Yalta Club ще е домакин на първата визита в България на вундеркинда на съвременната транс и хаус сцена Nicky Romero

Вратите на зала „”Арена Армеец София” ще отворят в 18:00 часа за най-нетърпеливите почитатели на звездата. В 19:00 на сцената ще се качат подгряващите изпълнители преди появата на латината.

Shy FX е третият специален гост, заедно с LTJ Bukem и Gridlok на ON-партито “HMSU Класика”, което ще открие ON! Fest 2012 на 21 септември (петък) в Зала 5 на Inter Expo Center.

Точно една година след като поставиха основите на SMUGGLERS SWING CLUB, The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят отново в своята машина на времето на 13 октомври в столичния клуб Mixtape 5. След фантастичния успех на изминалите партита от серията, дойде време отново да се  отвори порталът към ерата на SWING, JAZZ, ROCK’N’ROLL и ELECTRO SWING.

Shy FX е третият специален гост, заедно с LTJ Bukem и Gridlok на ON-партито “HMSU Класика”, което ще открие ON! Fest 2012 на 21 септември (петък) в Зала 5 на Inter Expo Center.

Концертът на Марк Нопфлър е част от неговото европейско турне по повод издаването на най-новата му солова продукция “Privateering”, излязла на 3 септември 2012. Турнето започна през април и ще обхване 25 страни с 72 концерта!

Smugglers Swing Club завършва годината с трибют на елвис пресли и най-добрата нова electro swing група на 2012

На 17 и 18 август под заглавието Teleport Ibiza Метрополис ще доведат две от най-популярните партита на всички времена от столицата на електронната музика.  Двете събития ще срещнат българската публика с основателя на култовата марка Cocoon – парти властелина Sven Vath, който у нас ще бъде подкрепен от живото изпълнение на най-перспективния български продуцент в танцувалните хаус и техно - KiNK.