Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore these ideas and more!

Dippaus on helppo ja nopea tapa luoda kotiin joulun tunnelmaa. Puupallot dipattiin vaaleaan Helmi-kalustemaalin Gardenia F309-sävyyn ja Black-tehostemaaliin, jossa täyteläisen musta valmissävy. Veikeän ketjun saat dippaamalla osan puupalloista kokonaan ja osan puoliksi valittuun maalisävyyn.Kauniilla puupalloilla voi yksinään jo koristaa kuusen, lahjapaketit ja vaikka kattauksen. Kun pujotat ne ketjuun, saat uudenlaisen koristenauhan esimerkiksi joulukuuseen.

Kaunista kotiin tai lahjaksi. Maaliin dippaaminen on hauskaa ja helppoa ajanvietettä. Kauniit puukauhat saavat arvoisensa yksityiskohdan ripauksella maalia. Dippaus onnistuu hetkessä ja lopputulos on herkullinen.

Korukoukkuja kattilankansista. Lojuuko kotonasi ylimääräisiä kattilan kansia? Maalaa ne, sommittele hauskaan ryhmään ja ripusta kauneimmat korut tai kravatit esille.

Lunta odotellessa voit koristella ikkunat herkillä lumikukilla. Töpöttele Tikkurila Lumi maalia itse tehdyn sablonin läpi ja nauti talvisesta tunnelmasta.

Bloglovin’from Bloglovin’

DIY to Try

DIY basket pendant light

Love this simple holiday decor idea! Ribbon star! http://livinghopehemet.org #christmas #christmasdecorations #christmasdesigns #christmasstuff #christmastrees #christmasrecipies #christmasfood #christmashacks #christmasdiy #christmastips #christmastricks #xmas

Etsyfrom Etsy

RESERVED FOR futuremrshinz

Repainted cabinet door as chalkboard.

I Heart Nap Timefrom I Heart Nap Time

Fluffy Fabric Flower {Hello Summer

Fluffy Fabric Flowers by Crafting in the Rain on iheartnaptime.com

Etsyfrom Etsy

Pincushion in a vintage tin box

Vintage tin turned into a pincushion

Keep the mess in the towel then throw the towel in the laundry when you get home from your trip.

Etsyfrom Etsy

3-Tier Desk Organizer Caddy from Vintage Metal Tin Canisters

Tower of tins