Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Ja Käytä, Esineet Askartelu, and more!

Dippaus on helppo ja nopea tapa luoda kotiin joulun tunnelmaa. Puupallot dipattiin vaaleaan Helmi-kalustemaalin Gardenia F309-sävyyn ja Black-tehostemaaliin, jossa täyteläisen musta valmissävy. Veikeän ketjun saat dippaamalla osan puupalloista kokonaan ja osan puoliksi valittuun maalisävyyn.Kauniilla puupalloilla voi yksinään jo koristaa kuusen, lahjapaketit ja vaikka kattauksen. Kun pujotat ne ketjuun, saat uudenlaisen koristenauhan esimerkiksi joulukuuseen.

Kiinnitä maalarinteipit ristiin rastiin purkkien kylkiin. Maalaa vaahtomuovilla töpöttämällä auki jääneet lasipinnat Tikkurilan Helmi-maalilla.

Korukoukkuja kattilankansista. Lojuuko kotonasi ylimääräisiä kattilan kansia? Maalaa ne, sommittele hauskaan ryhmään ja ripusta kauneimmat korut tai kravatit esille.

Bloglovin’from Bloglovin’

DIY Linen Potholders (The Merrythought)

DIY Linen Potholders

Bloglovin’from Bloglovin’

diy triangle mirror (Almost Makes Perfect)

diy triangle mirror

Cute curtain made of sticky back plastic! DIY / lasioven pipariverho | Pics, dots and stripes

Etsyfrom Etsy

Vintage Industrial Metal Stand Memo Board Upcycled Display

Alternative to chicken wire! (Vintage Industrial Metal Stand Memo Board Upcycled Display via BirdinhandVTG's etsy store - sold item)

My son loves to draw and this I'm gonna make for him...love it! :) mommo design: DIY IDEAS FOR BOYS

Bloglovin’from Bloglovin’

DIY clothing rail (My Dubio)

DIY clothing rail (via Bloglovin.com )

Smocked curtains, maybe for sheers on the sliding glass doors in my living room Found on: thistlewoodfarms.com/exclamation-points-r-us