People also love these ideas
Yangzhou Zhangshuge bookshop by Li Xiang

Yangzhou Zhongshuge is a stunning library in Yangzhou, China designed by Li Xiang of XL Muse Architects.

Yangzhou Zhongshuge Bookstore (Yangzhou/ China)

The writing's on the walls, ceiling and floors of Yangzhou's newest bookshop, where an optical illusion turns an ordinary, rectangular room into a cylindrical tunnel. Created by Shanghai-based studio XL-Muse for book retailers Zhongshuge, a black mirro.

Yangzhou Zhongshuge   Design Director: Li Xiang Design Team: Liu Huan, Fan Chen, Tong Ni-Na Design Company: X+Living (www.xl-muse.com) Project Type: Bookstore Area: 1000 sqm Location: Yangzhou, China Completion time:...

Image 4 of 28 from gallery of Yangzhou Zhongshuge / Li Xiang. Photograph by Shao Feng

KISU Restaurant, Tel Aviv-Yafo, 2015 - Yaron Tal

Kisu (kiss in Japanese) is an asian restaurant located near Tel Aviv. Every wall in the restaurant gives another glimpse of the mysterious culture.

XL-Muse creates tunnel of books for shop in China

archatlas: “ A Curved Library Reflected by the Floors Like Water Architecture firm XL-Muse has completed ‘Yangzhou Zhongshuge’, a library located in Zhen Yuan, China. the concept was based on the idea of water and how it is the cradle and breeding.

Yangzhou Zhongshuge China by Li Xiang | Yellowtrace

#StoriesOnDesignByYellowtrace: Lusty Libraries

Shanghai studio XL-Muse has used black mirrored flooring and arched shelves to create a tunnel of books inside a Chinese store

Stairs spiral around interior of Adept's Dalarna Media Library in Sweden

Image 7 of 39 from gallery of Dalarna Media Library / ADEPT. Photograph by Wilhelm Rejnus & Linus Flodin

'book mountain + library quarter' by MVRDV, spijkenisse, the netherlands  image © jeroen musch  all images courtesy of MVRDV

MVRDV: book mountain + library quarter, spijkenisse

Zhongshuge-Hangzhou Bookshop: Project: Zhongshuge-Hangzhou Bookshop Architect: XL-MUSE Project Location: Hangzhou, China This huge bookstore is organized in dramatic layers of space. From the street, patrons enter a white,  forest like space with tall white bookshelves that seem to grow tall. The next layers is the main reading room or the corridor which one has to pass through in order to come to the main reading room where one is literally enveloped by books that almost completely…

After years of growth, Hangzhou Zhongshuge is always adhering to its initial desire to emerge as the most beautiful bookstore for readers, and constantly str.

Visítalo en China. Este recinto se ubica en Zhongshuge, en Yangzhou, China. - FAHRENHEITº Magazine

The Yangzhou store is the latest interior XL-Muse has created for book retailer Zhongshuge. The studio previously created an oval reading room with stepped shelving for a branch in Hangzhou.

most creative bookstores around the world

Black Mirrored Floor Makes Bookstore Entrance Look Like a Circular Tunnel of Books

Yangzhou Zhongshuge - Picture gallery

Shanghai-based architecture and design studio XL-Muse designed the interior of the Yangzhou Zhongshuge bookshop in China to look like a mirrored, curved water passage.

Yangzhou Zhongshuge - Picture gallery
Pinterest
Search