Discover and save creative ideas

  More to explore:

  Html

  Visit site

  Related Pins

  noten leren lezen piano

  De Cup song is tegenwoordig ontzettend populair. Met dit filmpje kun je de cupsong leren. Een leuke les muzische, haalbaar vanaf het eerste leerjaar. Indien je in klas een aantal leerlingen hebt die de cup song kennen, kun je de leerlingen ook in groepjes plaatsen. Diegene die de cupsong kent, leert het dan aan aan de andere leerlingen.

  Coöperatief leren in muziek: In dit boek zitten enkele leuke oefeningen, lessen die je met je klas kan uitvoeren. Het is niet alleen muzisch maar de leerlingen leren ook coöperatief te werken met de andere kinderen uit hun klas. Als leerkracht is het altijd interessant om enkele zaken binnen één les te kunnen behalen of er aan te werken. Het onderwijs heeft nu eenmaal een druk vanuit de maatschappij en hier kan je alvast aan enkele zaken werken.

  Alphabet on conkers (SB10053) - SparkleBox

  Site met oefeningen, waarbij kinderen de eerste beginselen van noten lezen leren. Demo is gratis. Wil je meer dan, kost het €6,95 per half jaar

  Muziekpapier om uit te printen - Muziek Leren Lezen

  toetsenbord en notenbalk .Bladmuziek is eigenlijk een boek dat je kunt lezen, alleen in plaats van dat je de woorden die je leest uitspreekt speel je die op de piano.Hierboven een mooie afbeelding van het toetsenbord en notenbalk. Bij het beheersen van het lezen van deze noten heb je al een basis gelegd.

  onlinesheetmusic.com Great place to take easy piano music and create recorder/boomwhacker music to use in class.

  FREE PRINTABLE - Easy Sheet Music for Rudolph the Red Nosed Reindeer with simple free lesson plan - Let's Play Music

  memorizing this is literally how I learned to play actual music on the piano.