Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Www Juudsboetiek, Op Www, and more!

Bedel van metalen Tree of life, 8mm roze vuuragaat, roze howliet druppel en vier 4mm rozenkwarts. Van JuudsBoetiek, €4,00. Te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van metalen tree of life, rode howliet ovaal en champagne kristal druppel. Van JuudsBoetiek, €5,00. Te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van metalen Tree of Life met champagne en blauwe kristal druppel. Van JuudsBoetiek, te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van bronzen Tree of Life, 8mm Botswana agaat met bronzen sierkap en magnesiet splitstenen. Van JuudsBoetiek, te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van metalen Tree of Life met een perzik en grijze kristal druppel. Van JuudsBoetiek, te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van Tree of Life met witte en lila kristal druppel. Van JuudsBoetiek, te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van 14mm aventurijn met metalen sierkan, vier 2mm gekleurde glaskralen en metalen ster. Van JuudsBoetiek, €4,50. Te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van rozenkwarts cabochon in metalen setting, met een metalen belletje en kersen. Van JuudsBoetiek, €4,00. Te bestellen op www.juudsboetiek.nl.

Bedel van niet-ronde 8mm sodaliet steen, 10mm schelp met metalen sierkap, grijze acryl roos en een metalen plaatje "Believe in love". Van JuudsBoetiek €4,00. Te bestellen op www.juudsboetiek.nl

Bedel van magnesiet cabochon in metalen setting, met metalen boeddha en "love". Van JuudsBoetiek, €4,00. Te bestellen op www.juudsboetiek.nl.