Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Natural Een, Grolsch Stender, and more!

from Foursquare

Koninklijke Grolsch

GROLSCH STENDER NATURAL - Een puur natuurlijke dorstlesser! Stender Natural is puur natuurlijk gebrouwen met geselecteerd gerstemout, pittige hop en ons sprankelende bronwater. Dankzij het unieke, volledige brouwproces is Stender Natural fris van smaak en de perfecte natuurlijke dorstlesser.

from Foursquare

Koninklijke Grolsch

GROLSCH PUUR WEIZEN Puur en verfrissend van smaak Puur Weizen is een krachtig volfris bier, gebrouwen naar eeuwenlange traditie volgens het Reinheitsgebot met pure ingrediënten. Dit bier heeft een kruidig aroma en de frisheid van citroen. Schenk het troebele bier langzaam in, tussendoor ‘’walsen’’ met een voorzichtige polsbeweging, uitschenken met een romige schuimkraag hoog boven de rand van het glas. Grolsch Puur Weizen is verkrijgbaar in fles (30cl) en van de tap geserveerd in het voor…

from Foursquare

Bierbrouwerij de Koningshoeven

La Trappe Bockbier / Dit unieke seizoensproduct is het enige Trappistenbockbier ter wereld. Het is gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en gist lichtjes na op de fles. Dieprood van kleur, een zeer volle smaak en een moutige geur. De aromatische hopsoorten en gebrande moutsoorten geven een fijne bitterheid die verrassend samensmelt met de lichtzoete ondertoon.

from Foursquare

Bierbrouwerij de Koningshoeven

La Trappe PUUR / PUUR van La Trappe is een doordrinkbaar, fris-hoppig, licht Trappistenbier. Bij het brouwen van dit bier zijn uitsluitend hoogwaardige, biologische ingrediënten gebruikt. De receptuur is geboren uit de combinatie van een continu streven naar topkwaliteit en een passionele toewijding aan bier, altijd met respect voor mens en natuur.

from Foursquare

De Bebaarde Brouwer

Barbe-Rouge II is een American Amber Ale. Roodkoper van kleur, fris hoppig met een lichte toets van caramel. Door de mooie balans tussen het bitter van de hop en het lichte zoetje van de caramelmouten, maakt het een heerlijke dorstlesser.

from Foursquare

Micro-Brouwerij RUIG

FALLEN EMPIRE | IMPERIAL IPA / Het lentebier van de RUIG brouwerij. Hop, hop en nog eens hop. De grote broer van onze blonde. Groter, sterker en gevaarlijker. De Fallen Empire bevat grote hoeveelheden Amerikaanse hop en heeft al menig koninkrijk eronder gekregen. Een complex bier met een hoge bitterheid en smaken van citrus, dennen en grapefruit. Dit bier is het eerste seizoensbier van de RUIG brouwerij en is voor het eerst verkrijgbaar op het Utrechtse Bierbrouwers Festival. Daarna is het…

from Foursquare

Huisbrouwerij Klein Duimpje

Hillegoms Weizen • 7.2% / Dit tarwebier is van het type Weizenbier. De smaak- en geur eigenschappen van kruidnagel en banaan zijn karakteristiek voor dit biertype en ontstaan tijdens het fermentatieproces door de bijzondere giststam. Pittig, maar toch fris van smaak met weinig hopbitterheid. Ongefilterd en Ongepasteuriseerd.

from Foursquare

Brand Bierbrouwerij

Brand Zwaar Blond is de winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2013. Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier zijn frisse en fruitige smaak. En het zware karakter is afkomstig van de combinatie van tarwemout, gerstemout en caramout.

from Foursquare

de Beyerd

Dirk Urtype Pilsener - wat wil zeggen dat dit ondergistend bier gebrouwen is naar het originele voorbeeld uit 1842. In die tijd werd hop o.a. gebruikt alsconserveringsmiddel. Dirk is zo'n klassieke pilsener met een soepele maar aanwezige bitterheid en een alcoholpercentage van 5%. Dirk Urtyp is voor het eerst gebrouwen ter gelegenheid van de geboorte van Dirk de Jongh, jongste zoon van Orson. Inmiddels is het een vaste waarde geworden in onze brouwerij en bijna het hele jaar verkrijgbaar.

from Foursquare

Gulpener Bierhuys

Gulpener Ur-Pilsner - Een 100% biologisch pilsner van uitsluitend biologisch geteelde gerst- en hopsoorten. Deze natuurlijke grondstoffen inspireerden onze brouwmeester tot het brouwen van eigenwijs en hoogwaardig bier. Heerlijk fris met een pittige, licht bittere twist. Zo geraffineerd dat je na één slok al verkocht bent. Puur genieten, van het beste.