Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Helyszínen Is, Az Országos, and more!

Az elmúlt hétvégén négy helyszínen is megrendezték az Országos Cserkésznapot, amely rengeteg programlehetőséggel várta a kicsiket és nagyokat, cserkészeket és nem cserkészeket egyaránt.

Ebben az évben immáron harmadjára gyűlik össze az Akela-rajongók népes tábora! A Farkasok Szilvesztere idén új helyszínen, a főváros legfrissebb rock-szentélyében, a Nagykörúton található Légó Clubban kerül megrendezésre. Az Akelán kívül színpadra lép a Rebel, a The Iron Inside - Hungarian Iron Maiden Tribute Band, a Monumentum - Bonanza Banzai, Ákos Tribute és a Toportyán Férgek is!

October nyár – A zenekar újra aktív, nyáron több helyszínen is találkozhattok velük

10 helyszínen 507 fellépővel vár az ország egyik legnagyobb ingyenes kulturális fesztiválja! Idén május 6-10. között ismét Budaörs lesz a kultúra fővárosa: a belvárosból alig húsz perc alatt elérhető kisváros rengeteg programot kínál a Budaörs Fesztiválon.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy München, Párizs, New York és Sydney után 2014-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten! Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen, Budapest szívében, a Városligeti Műjégpályán!

Egy véresen komoly buli - Leander Kills & Pankrátor Show a Trackben…

Április 12-én ismét Budapesten, az A38 Hajón játszik a Manfred Mann és zenekara, az Earth Band. A zenekart alapító és vezető Manfred több, mint öt évtizedes pályafutást tudhat maga mögött, melynek során különböző formációkban zenélve maradandó nyomot hagyott a kortárs könnyűzene történetében. Hazánkhoz is évtizedekre visszanyúló szálak fűzik: először 1983-ban játszott Budapesten.

I LOVE DEEP BEACH http://www.facebook.com/events/494718383947990 Belépőjegy ára: Elővételben július 17-től: 2.400 Ft /RETRO STORES/ Helyszínen a buli napján 19 h-tól: 2.800 Ft VIP csak a helyszínen a buli napján: 4.000 Ft Július 17-től keresd a kedvezményes elővételes jegyeket a RETRO üzletekben. (címlista: http://www.beach-club.eu) www.partyweb.hu

A Szent Gellért téri metrós koncertje után egy újabb különleges helyszínen, a Szigetszentmiklósi Battyhány Kázmér Gimnáziumban koncertezett a Budapest Voices. Az énekegyüttes az Adjon az ég című átdolgozását az iskola kórusával együtt adta elő, így közel százan énekelték a Tankcsapda dalát.

CAMP DAVID 2041-es üzlet - Megérkezett a Karácsonyi kollekció a budaörsi Trend2 kereskedésünkbe! Várunk minden érdeklődőt új helyszínen 2041-es üzletben!