Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Still To Be, Is Nog, and more!

Dit schilderij is een compilatie van drie bekende bouwwerken uit New York. Het formaat is 40x50 cm en is nog te koop.

Twee koeien die je vragend aankijken. Een grappig schilderij dat een opvallende plaats verdient in je woonkamer. Dit schilderij heeft een formaat van 90x60 cm. Het is nog te koop.

Dit schilderij heet "End of the world". Het is geïnspireerd op het nummer "Until the End of the World" van U2. Het gaat over de relatie tussen Jezus en Judas. Dit schilderij gaat over het gedeelte dat Judas Jezus verraad met een kus. De songtekst is verwerkt op de achtergrond van het schilderij. Het formaat is 50 x 60 cm en het schilderij is nog te koop. Te koop

Titel schilderij: Holland 1. Met acrylverf op canvas geschilderd. De stofjes zijn op het canvas gestikt. Het formaat van het schilderij is 60 x 80 cm. Dit schilderij is nog te koop. Leuk in combinatie met Holland 2.

Colosseum in blue. Het is acrylverf op canvas. Het formaat is 40x30 cm en het is nog te koop.

Dit schilderij is gebaseerd op het bekende nostalgische schilderij "Huilende zigeunerjongen" van Bragolin. Ik heb het schilderij een modern tintje gegeven. Het formaat van dit schilderij is 70x70 cm en is nog te koop.

Titel schilderij: Holland 2. Met acrylverf op canvas geschilderd. De stofjes zijn op het canvas gestikt. Het formaat van het schilderij is 60 x 80 cm. Dit schilderij is nog te koop. Leuk in combinatie met Holland 1.

Het schilderij is gemaakt na een vakantie in India. Ik heb daar een foto gemaakt van een vrouw die de was ophing. De kleuren van de kleding zijn zo mooi van kleur, dat ik daar een schilderij van gemaakt heb. De omgeving is zwart-wit en de kleding juist gekleurd. Het formaat van dit schilderij is 40x30 cm en is nog te koop.

Colosseum in green. Het is acrylverf op canvas. Het formaat is 40x30 cm en het is nog te koop.

Dream Fort by Erin Mcguire

Dream Fort by Erin McGuire. The dreams and hopes of little girls; innocence and imagination under a dim lantern light, their words falling on the curious ears of cats and best friends... Their hopes for an infinite and endless possibilities in the future.