Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Arnhem Open Air Museum, Holland, and more!

Windmill "de Rooie Wip" at Hazerswoude-Dorp, the Netherlands in a winter landscape. This windmill is a so called 'wipmolen' or hollow post mill and was originally built in 1639.

Beautiful swan, winter, Holland In the #Netherlands the withholding #tax rate is 15%. http://www.dutch-accountants.com/corporate-tax-compliance-in-the-netherlands

from Foursquare

Havelterberg

Havelterberg, Drenthe, The Netherlands

De Eusebiuskerk heeft de vorm van een driebeukige kruisbasiliek. De bouw van de kerk begon in 1450 en duurde meer dan een eeuw. n de Eusebiuskerk bevinden zich het praalgraf van Karel van Gelre (gebouwd 1539-1540, toen de kerk zelf nog niet opgeleverd was)

*Sonsbeek Park Parel in de Veluwzoom Arnhem kan met recht een parkenstad worden genoemd. Niet voor niets werd Arnhem in 2008 uitgroepen tot "De Groenste Stad van Nederland" en in 2009 zelfs tot "De Groenste Stad van Europa". De Gelderse hoofdstad telt dertien prachtige parken. Sonsbeek is ongetwijfeld het bekendste park, op slechts vijf minuten lopen vanaf het NS-station en het centrum van de stad. Witte vila park Sonsbeek, Arnhem

Gezicht vanaf de Vismarkt op de Kippenmarkt door één van de twee toegangspoorten van de Vismarkt, gefotografeerd in 1920.