Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Carli Hermès, Kidnapping, and more!

tentoonstelling hermes. Thema aanduiding en begin van de route. (shameless, Suits Supply, 2010)

Reflections, 2012 De serie reflections vind ik diepliggend. Ik word er door aan denken gezet en voel de emotie van de foto afspatten.

Reflections’, 2012 Ik vind de achterliggende gedachte van deze foto mooi maar de foto op zich en de kwaliteit van de foto vind ik minder

Suits Supply 2010 Super gave compositie! de man valt op ondanks hij op de achtergrond te zien is.

Hermes creëert in zijn tentoonstelling surrealistische decors. De uitgesproken vormen, kleuren en menselijke expressie vertelt hij een verhaal van en over mensen. Erotiek en de vervreemde werkelijkheid speelt een rol in zijn werk

fotoserie candy shop, 2011 Mooie foto, de tegenstellng in de kleuren vind ik mooi.

Carli Hermès, New Elements / Float, 2011 Bijna geen foto meer te noemen. Het lijkt op het eerste gezicht een schilderij. Heel knap hoe Hermes deze foto tot zo'n eindresultaat heeft weten te brengen.

KIJKWIJZER Carli Hermès, New Elements / The web, 2011 Deze foto vind ik de mooiste die ik gezien heb. Zoals u hem ziet in kleine vorm lijkt hij niet meteen bijzonder. In het museum hangt hij erbij op een grotere manier. ongeveer vier bij vier meter. Je gaat de details en de ingewikkeldheid van de foto ondekken, De foto is erg goed bedacht en mooi gemaakt.