Explore Julia Claxton, Warm Tonal, and more!

Explore related topics

The clean and warm tonal palette on the first floor is enhanced with pops of color in the furnishing, fabrics, and artwork. Photo: Julia Claxton

The clean and warm tonal palette on the first floor is enhanced with pops of color in the furnishing, fabrics, and artwork. Photo: Julia Claxton

The new main lobby provides a transitional area, from the existing center to the new facility. Patients entering through these doors can go to the 1st floor clinic, upstairs to the 2nd floor infusion area, or turn right toward the radiation oncology and rehabilitation departments in the existing wing. Photo: Bob Soman Photography

The new main lobby provides a transitional area, from the existing center to the new facility. Patients entering through these doors can go to the 1st floor clinic, upstairs to the 2nd floor infusion area, or turn right toward the radiation oncology and rehabilitation departments in the existing wing. Photo: Bob Soman Photography

The women’s department includes warmer neutral accent paints, darker wood tones, and rich artwork. The casework is designed to keep the rooms clutter-free, and the lounge sofas convert to a bed for family members to stay overnight. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

The women’s department includes warmer neutral accent paints, darker wood tones, and rich artwork. The casework is designed to keep the rooms clutter-free, and the lounge sofas convert to a bed for family members to stay overnight. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

PHOTO TOUR: Aiyuhua Hospital for Children and Women in Beijing | Healthcare Design --- The lobby features light streaming in from the large expanse of glass. The glass is etched with images of bamboo, a nod to the Chinese culture. The lobby ceilings are high, with acoustical ceiling tile to reduce noise in the large public space. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

PHOTO TOUR: Aiyuhua Hospital for Children and Women in Beijing | Healthcare Design --- The lobby features light streaming in from the large expanse of glass. The glass is etched with images of bamboo, a nod to the Chinese culture. The lobby ceilings are high, with acoustical ceiling tile to reduce noise in the large public space. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

Afbeeldingsresultaat voor toilet cubicle

Afbeeldingsresultaat voor toilet cubicle

Vibrant accent colors change from floor to floor and blend together to create an interesting accent color and each floor’s own identity. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

Vibrant accent colors change from floor to floor and blend together to create an interesting accent color and each floor’s own identity. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

PHOTO TOUR: Chambers Center For Well Being | Healthcare Design --- The calming blue color scheme of the waiting area complements the real walnut wood that’s displayed throughout the facility. Photo: Richard Titus Photographics

PHOTO TOUR: Chambers Center For Well Being | Healthcare Design --- The calming blue color scheme of the waiting area complements the real walnut wood that’s displayed throughout the facility. Photo: Richard Titus Photographics

The pediatrics tower contains playrooms for all ages; energy-saving, color-changing LED accent lighting; and architectural features that create strong landmarks and positive distractions. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

The pediatrics tower contains playrooms for all ages; energy-saving, color-changing LED accent lighting; and architectural features that create strong landmarks and positive distractions. Photo: Blake Marvin/HKS Inc.

Pinterest • The world’s catalog of ideas
Search