Discover and save creative ideas

  More to explore:

  Lego

  More from this board

  www.juf-lisanne.nl Rekenrek oefenkaarten om aan de muur te hangen, mee te flitsen, om te gebruiken bij sorteerwerkjes, etc.

  Hier de Nederlandse versie voor het sommen maken d.m.v. dobbelen met twee dobbelstenen. Als je op de afbeelding drukt ga je naar de website waar dit werkblad te downloaden is :)!

  Odd and even street

  Gevonden op Pinterest met dank aan Special Needs 4 Kids (op Twitter) Hier een printexemplaar. De cijfers voor een klikklakboekje. Even plastificeren en wat lastig knipwerk. Ziet er daarna perfect uit!

  * Connect the dots and color!

  Free Printable Dinosaur Dot-to-Dot Puzzle - Magic Tree House book 1, Dinosaurs Before Dark.

  Dinosaur Dot to Dot Free Printable

  De kinderen van groep 3 oefenen op dit moment met het vergroten of verkleinen van een tekening met behulp van ruitjes. Ze vinden het super leuk en vragen voor meer en uitdagendere oefenstof. Daarom heb ik een aantal werkbladen gemaakt.

  Teken de andere helft van de vlinder

  Klikklakboekje gebruiken voor rekenen... tip: voor de lossen/enkelen groen gebruiken voor de tienen oranje en voor de honderdtallen rood....werkt goed om aandacht te vragen voor de plaatsbepaling én de waarde van de cijfers (AnneK)

  * Teken de ander helft van de Matroeska

  Met sprongen vooruit- rekenen 'vriendjes van tien' Kwartet

  Tafels leren voor beelddenkers

  rekenraadsels en breinbrekers - werkboekjes om gratis te downloaden voor de plusklas

  Fabulous February Fun: Winter Math Puzzles ~ Color By The Code To Practice Basic Addition, Subtraction & Multiplication Math Facts, Counting Money & Number Recognition. This set is now 10 math puzzles. ~Puzzles Are Aligned To The CCSS. Each Page Has The Specific CCSS Listed. ~ Answer Keys Included. $

  Land in zicht! Automatiseren tot 12

  * Herfst! Cijferkleurplaat! Even aanpassen met sommen evt

  Trace hands, cut out glue down, except for the fingers. Make sums to 10 record underneath.

  Fact Family Valentine's Day Flowers - Review fact families, symmetry, and make a cute craft!

  Juf-Stuff: Mysterie...

  math

  Splitsbordje erbijsommen. Op de achterkant van het sommenkaartje staat het antwoord. De kinderen kunnen dan zelf controleren of ze het goede hebben neergelegd.

  Kraak de code. De een verzint een 3-cijferige code. De ander mag raden. We oefenen het getalbeeld en we oefenen met meer/minder, kleiner/groter, hoger/lager.

  Getallenlijn - Precies mijn idee om te maken voor in de klas!

  Tips voor automatiseren