Explore Vila, University, and more!

Rampa dá acesso ao segundo pavimento do prédio da FUP Planaltina

Rampa dá acesso ao segundo pavimento do prédio da FUP Planaltina

Canadian Museum for Human Rights in Winnipeg, Manitoba. Designed by Antoine Predock Architect

Canadian Museum for Human Rights, Designed by Antoine Predock

Minimalist House // using a ramp instead of stairs gives this house a very fluid feel. The glass, white interior finishes & simple steel handrail details are beautiful.

Minimalist House // using a ramp instead of stairs gives this house a very fluid feel. The glass, white interior finishes simple steel handrail details are beautiful.

Postgreen Homes Builds Gutsy Modern Townhouses in Philadelphia

The Week in Design: Wretched Excess, Design for Boomerang Kids; Nothing is the Next Big Thing

Avant Garage: LEED Platinum-Designed Postgreen Homes Townhome For Sale in Philadelphia

Modsim / Yazgan Design Architecture.

Gallery of Modsim / Yazgan Design Architecture - 6

Built by Yazgan Design Architecture in Ankara, Turkey with date Images by Yunus Özkazanç. METU MODSIM is a building situated in a land of that is both bound to and diverts from its context.

建筑学报AJ的照片 - 微相册

Phoenix International Media Center by BIAD UFo Apart from the media office, the broadcasting studios and the production offices, the building provides abundant of open spaces for the public to get interactive experiences.

Image result for ramp building architecture

Hanoi Museum stairway - photo by Marcus Bredt, via Architekten von Gerkan, Marg und Partner (gmp); in Hanoi, Vietnam; designed by gmp and completed in 2010

Eds Roberts Campus building - design for disabilities

Ed Roberts Campus / LMS Architects

Ed Roberts Campus by Leddy Maytum Stacy Architects The helical ramp is wide enough for two wheelchairs to descend together, so people can continue conversations begun upstairs, it also wraps around a space that can be used for exhibitions or receptions.

The New Residence at the Swiss Embassy

Steven Holl Architects, Rüssli Architekten, Andy Ryan · The New Residence at the Swiss Embassy

ENGINEERS TRANSSOLAR AND TETSU KONDO ARCHITECTS

Venice Architecture Biennale Japanese studio Tetsuo Kondo Architects and environmental engineering firm Transsolar have suspended a cloud inside the Arsenale exhibition space at the Venice Architecture Biennale.

Pinterest
Search