Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Nieuwsblad Magazine, 4Voo Styling, and more!

Quote: " Smeerbare #botox® Het mes of de spuit erin vinden we voorlopig te cru. Het kan een stuk eenvoudiger met de 4VOO ultra intensive age-defying complex" Penthouse, magazine

Heb jij wel eens een product weg moeten gooien omdat het echt nier meer goed was? De houdbaarheid van jouw product. Crèmes in open potten zien er vaak luxe uit, maar zijn in feite een bron van bacteriën. Gebruik de crème dus altijd met schone vingers of een met een spatel. Sluit de pot na gebruik altijd goed af, je doet er verder verstandig aan om de pot zo nu en dan langs de rand even schoon te maken. Zo blijven deze na opening 6 tot 12 maanden goed. Best is de voorkeur te geven aan…

Deep Wrinkle Combat Gel De wetenschappelijke oplossing voor fronsrimpels - ideaal in combinatie met Botox® Resultaat Werkt voornamelijk op de diepe groeven en frons (uitdrukkings-)rimpels ter hoogte van voorhoofd, rimpels rond de ogen en lippen en de verticale rimpellijnen tussen neus en lippen.

4VOO Endorsed by Skin Care Professionals: Dr. Dobranowski recommends the 4VOO uber TECH super-restoring night formula due to high quality and high concentration of active ingredients.

Quote Bernardo van Eekhout : "4VOO ‘distinct man’ is weliswaar een investering op termijn en daardoor zijn de producten iets prijziger in aankoop. Dit komt door de wetenschappelijke ingrediënten zoals de peptiden en zijde en de platinumtechnologie en stamcellen. Maar alle 4VOO ‘distinct man’ producten vertragen drastisch het verouderingsproces van de mannenhuid. Minimale inspanning met maximaal resultaat. Helemaal zoals mannen het graag hebben.”