Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Area Architects, Plumb Architects, and more!

London house extension designed by Studio 1 Architects. View more about the project at

A Sensitive Modern House in Austin, Texas

The clients insisted that none of the trees on the property be disturbed, so Kevin Alter and his team at Alterstudio Architecture built a deck and an overhang around two of them.

Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

The Design Of This House In New York Was Inspired By The Historic Lifesaving Stations Nearby

On the upper level of this home there's the living, dining and kitchen area. A large kitchen island with plenty of storage divides the space. On the right, a wood burning stove sits on a suspended steel shelf.

The angular roof is raised more on the southern side to allow light and warmth to reach the living area all year round