When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Viaduct Oringerweide in aanleg over de N34, ter hoogte van de Slenerweg bij Klijndijk, 1 juli 1987. In 1980 werd het tracé vastgesteld van de nieuwe N34 om Klijndijk en Odoorn, het laatste stuk van de N34 dat nog dwars door de dorpen ging. Ook werd het bestaande gedeelte tussen Odoorn en Exloo gereconstrueerd. Alle kunstwerken tussen Klijndijk en Exloo kregen dit opvallende jaren '80-ontwerp. In 2015 is besloten een nieuwe ongelijkvloerse aansluiting aan te leggen ter hoogte van dit viaduct. Sydney Opera House, Building, Landmarks, Travel, Viajes, Buildings, Destinations, Traveling, Trips
Save
From
beeldbank.rws.nl

N34 Odoorn

Viaduct Oringerweide in aanleg over de N34, ter hoogte van de Slenerweg bij Klijndijk, 1 juli 1987. In 1980 werd het tracé vastgesteld van de nieuwe N34 om Klijndijk en Odoorn, het laatste stuk van de N34 dat nog dwars door de dorpen ging. Ook werd het bestaande gedeelte tussen Odoorn en Exloo gereconstrueerd. Alle kunstwerken tussen Klijndijk en Exloo kregen dit opvallende jaren '80-ontwerp. In 2015 is besloten een nieuwe ongelijkvloerse aansluiting aan te leggen ter hoogte van dit viaduct.
DeurDrenthe
Deur Drenthe
9 followers

Comments