Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Stara Zagora, Ot Stara, and more!

Преди двубоя на „Берое“ с „Черно море“ в Стара Загора

Хоп хоп троооп :) На 1 и 2 август в Стара Загора си дават среща българските фолклорни състави от чужбина. Втората им подобна инициатива е под надслов Българският фолклор е магия" :) Програмата и подробности -> http://www.starazagora.bg/bg/novini/vtora-srescha-si-davat-v-stara-zagora-b-lgarskite-folklorni-s-stavi-ot-chuzhbina

Шофьор не спрял на полицейска палка край кв. „Железник“ скочи в движение от камиона си, пълен с бежанци

Хиляди на Шипка, политиците не дойдоха, това е водещата тема в днешния брой на вестник Старозагорски новини. Над 10 хиляди българи се качиха на легендарния връх Шипка вчера, за да почетат паметта на загиналите за свободата на България. Над 7-километрова колона от автомобили доведе на върха стари и млади от близо и далеч, за да станат съпричастни към подвига на опълченците.

43-годишен мъж е с опасност за живота след като го блъсна кола на ул. „Христо Ботев“ в Стара Загора

Днес Българският фуболен съюз публикува програмата на News7 футболно първенство и турнирът за Купата на България до края на сезона. Ето мачовете на “Берое” до края на шампионата.

EVN България получи оперативно разпореждане от Централното диспечерско управление на Електроенергийния системен оператор за ограничаване на централи с възобновяеми енергийни източници (ВЕИ), присъединени към електроразпределителната мрежа в Югоизточна България, съобщават от дружеството.

“Берое се класира на финал в турнира за Купата на България по футбол след като в изключително труден и изнервен мач победи с 1:0 “Славия”. Единственото попадение вкара Георги Андонов в 87-ата минута на мача.

Започва национална скринингова кампания за ранно откриване, диагностика и лечение на хроничен хепатит С, съобщиха от Българското дружество по гастроентерология. Лекари от 29 града ще извършват безплатни изследвания за хепатит С, използвайки бързи скринингови тестове.