Explore Hiroshima Japan and more!

Explore related topics

toda house by kimihiko okada

Toda House by Kimihiko Okada

Kimihiko Okada lifted the Toda House right off the ground and perched it on angular stilts in order to ensure that it has an awesome view of Hiroshima, Japan

Undo the Dry Spell: inspirational imagery (garden)

A high-rise ‘urban forest’ in Milan has been selected winner of the International Highrise Award 2014 as presented by the City of Frankfurt am Main with Deutsches Architekturmuseum and DekaBank. Bosco Verticale was designed by Boeri Studio

Traditional Japanese House | Scott Olson | Flickr

Architecture Open View Dining And Living Room Decorating For Traditional Japanese House Plans With Sliding Doors And Dark Terrace And Cozy Tatami Designs Japan Architecture House Design Modern Japan Architecture House Design

Tree House is a timber house extension that curves around a tree by London studio Architects for architecture critic Rowan Moore.

Futuristic Modern Home Design with Solar Energy Saving Ideas

Futuristic Modern Home Design with Solar Energy Saving Ideas

Interior dome of the charred wood teahouse in Prague | Czech architecture firm A1Architects

Tea house in the garden. David Maštálka's of Architects collaboration with sculptor Vojtech Bilisic to build a tea house in Prague, Czech Republic.




dezeen — Delordinaire raises High House above snowy Quebec...

For the ‘High House’ in Québec, Canada, DELORDINAIRE plays with the limit between interior and exterior, inviting people to gather in spaces immersed in nature. Elevated stilt constructions are

Meera House in Singapore by Guz Architects

Meera House in Singapore by Guz Architects

Sky Garden House by Guz Architects. Wierd, but I think it would be really nice to inhabit. It's also an interesting application of green roofs/roof gardens to a very modern, otherwise steel and concrete design.

Danish firm BIG will expand the headquarters of Swiss watchmaker Audemars Piguet by adding a spiralling museum that coils up from the landscape.

The Swiss watchmaker Audemars Piguet has commissioned the BIG architectural practice to expand their headquarters at the historic workshop complex in Vallee de Joux, western Switzerland / Creating Spaces by Lifting the Surface