Related Pins
More
More from this board

Lectura de palabras

Activitats pdi, infantil i primària

14 trucos para buscar eficientemente en Google. #infografía

Ever wondered how to put song lyrics over a photo? This easy step-by-step tutorial will show you how! Makes a great gift or meaningful home decor. How to put song lyrics over a photo.

Activitat d'Emilia ALcaraz Delgado adreçada als nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial, amb la que els nostres alumnes podran gaudir realitzant les diferents propostes relacionades amb la recepta per a la preparació d’una mona. El paquet consta de vuit apartats: Productes, Estris, Vocabulari, Pel·lícula, Frases, Recepta, Seqüència i Joc.

App Smashing: Comic Life, Stackr and Thinglink Three little pigs interactive comic by Davyhulme Primary

Primera actividad dirigida de Emilia Alcaraz Delgado al alumnado del úlltimo curso de Educación Infantil y de Primero de Primaria, con la que podran practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir de la observación de una imagen. NOTA: Los alumnos podran realizar la lectura con letra mayúscula y manuscrita.

Primera activitat de la sèrie “De pal a lligada vocals + P ” de l'Emilia ALcaraz Delgado, adreçada a l’últim curs d’Educació infantil i a primer de primària. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P” i es fa relacionar els alumnes la imatge amb la grafia en lletra de pal i lligada. Es pot treballar amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe o bé de forma individual.

DESORDRE A LES FRASES 2: segona activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil, amb la que podran practicar la construcció de les frases i la comprensió lectora. NOTA: Les paraules s’han de situar a la part inferior de la pantalla.

Fondos de flores para blogger

Free Printable Banner Letters or for family establishment date

Making fonts with iFontMaker App: did not know there was an app to do this.

Free app for making flashcards with color pictures/photos and recordable voice! Can use your own photos!

Avui us presento Sesamo, un espai ple de jocs TIC que ens poden ser de gran utilitat a l'hora de realitzar activitats amb els infants. Per tal de facilitar la seva cerca, els continguts que se'ns ofereixen estan classificats per ordre alfabètic. (...) *Segueix llegint a educacioilestic.b...

Crear un poster tan grande como quieras a partir de una imagen

Segona activitat de la sèrie “Les primeres consonants. Paraules ” d'Emilia Alcaraz Delgado adreçada als primers cursos d’Educació infantil. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”, “L” . És una activitat ideal per treballar amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe. NOTA: Per tal de poder jugar en les millors condicions, activeu la tecla de les majúscules.

Paraula secreta V+PLT | recursos web

Actividades para Educación Infantil: Hacemos casas MEDIOMETRO

Chibimachine, crea personatges i afegeix foto

JUGUEM

Love this app! Story & book creator apps that students can use to meet the Common Core Writing Standards

TIC, LLAPIS I PAPER: ENS VESTIM PER ANAR DE PASSEIG

72 Recursos Gratis Para Pizarra Interactiva

Adding Text to a PDF - step by step instructions, really simple.

Great and easy photoshop tutorial on how to smooth and adjust skin