Discover and save creative ideas

  More to explore:

  Html

  People also love

  Eerste Hulp Bij Onderwijs. Doosje, labeltjes. PLEISTER: Voor kleine verdrietjes. STICKER: Voor blijk van waardering. PARACETAMOL: Voor een zware dag. BOEKENBON: Voor alle mooie verhaaltjes. GELUKSSTEENTJE: Om je geluk te wensen voor de toekomst. KNUFFELTJE: Voor alle knuffels, die ik heb gekregen. CHOCOLA: Chocola maakt alles goed. 5 CENT: Je werk is onbetaalbaar! MARKEERSTIFT: Voor kleine correcties. PEN: Om de mooie uitspraken van kinderen op te schrijven. PEPERMUNT: Voor een frisse blik.

  ideetje voor einde-schooljaar-bedankje voor de juf van Eulalie.

  leuk idee voor uitnodiging

  Kado voor jufs

  #diy pencil holder - houder voor potloden

  Lieve attentie voor de juf!

  cadeau voor de juf

  Je bent er geknipt voor!

  Tekstvariatie: groen is voor je inspiratie blauw is voor je motivatie oranje is voor je warmte iedere dag, geel is voor je lieve lach, rood is voor dit fijne schooljaar, je bent een hele speciale juf, echt waar! Je maakte met je enthousiasme mij elke dag blij, je was er ook bij verdrietige momenten voor mij. Jij was mijn Motiverende en Meest magische juf, echt waar, Bedankt dat je mijn M & M was dit jaar!! >teacher appreciation gift idea. This is a winner!

  speciale theezakje, voor een speciaal iemand

  Afscheidscadeautje voor de juf

  We hebben weer een fijne, easy DIY voor je! Deze schattige kussensloop maak je eenvoudig zelf, voor je dochter, zoon of als kadootje. De illustratie maakten wij al voor je, je hoeft alleen maar op een kussensloop (of ander textiel) te strijken! Zo ga je te werk

  traktatie voor school

  Cadeau voor meester en juf #inpakken

  Relax kado voor de juf en meester

  Zelfmaakboekje als bedankje voor juf of meester - thank you-book to give to the teacher

  #traktatie voor de juffen #thee #tea

  Knutselfreak: Afscheidscadeautje voor de juf...

  Afscheidscadeautje voor een collega. Goodby gift.

  Leuk ideetje voor in de broodtrommel!